ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμοπόλεμος ο Σεϊταρίδης

Ετοιμοπόλεμος ο Σεϊταρίδης
INTIME SPORTS

Στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια ενόψει Καβάλας τέθηκε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Μια μέρα μετά την βαριά ήττα στην Βαρκελώνη στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το κλίμα ήταν βαρύ στην Παιανία.

Οι "πράσινοι" δεν είχαν περιθώρια για ξεκούραση και την Τετάρτη, ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτο, με την Καβάλα στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη".

Στα πλάνα της αναμέτρησης με τους "Αργοναύτες", ο Κοζανίτης προπονητής του "τριφυλλιού" είδε να συμπεριλαμβάνεται από σήμερα και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο Γιαννιώτης αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Σε ότι αφορά τους άλλους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά ενώ ο Πετρόπουλος έκανε θεραπεία.

Αγωνιστικά, όσοι από τους "πράσινους" ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος χωρίστηκαν σε 3 ομάδες οι οποίες έπαιζαν δίτερμα εναλλάξ.

Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Φουρλάνος, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ