ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Δεν είμαι μάγος"

Φερέιρα: "Δεν είμαι μάγος"
INTIME SPORTS

Λάτρης της πειθαρχίας αλλά και της τακτικής ο Φερέιρα δεν φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει άμεσα πολλά πρόσωπα ενόψει Μπαρτσελόνα. "Δεν είμαι μάγος. Θα παίζει όποιος αξίζει" είπε στους παίκτες.

Δύο 24ωρα από την ανάληψη των καθηκώντων του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν φέρεται να κάνει βαθιές τομές σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το καθοριστικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα.

Ο 64χρονος τεχνικός του "τριφυλλιού" μετά την εικόνα που σχημάτισε στα όσα είδε το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή από τις εξέδρες και τις δύο προπονήσεις που έχει κάνει ήδη φέρεται να μην προχωράει σε άμεσης μεγάλες αλλαγές.



Φερέιρα σε παίκτες: "Δεν είμαι μάγος"



Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε την Δευτέρα να πει πολλά στους παίκτες του ενόψει του ματς με τους "μπλαουγκράνα" απλά τους συνέστησε να είναι προσεχτικοί ενώ διευκρίνισε πως θα αγωνίζεται βασικός όποιος το αξίζει πραγματικά.


" Δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα, άμεσα. Δεν είμαι μάγος. Όποιος αξίζει και δείχνει στις προπονήσεις αυτά που θέλω, θα παίζει. Όπως και αν λέγεται, όσο χρονών και αν είναι" υποστηριξε ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα: "Θέλω να χαρείτε το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους"



Επιστροφή Καντέ, στα χαφ ο "Κατσούρ"


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει το σύστημα 4-2-3-1 και όχι το 4-3-3 που αρέσκεται με σκοπό ασκήσει πίεση στην πρωταθλήτρια Ισπανίας για να σταματήσει όσο είναι δυνατό το παιχνίδι των "μπλαουγράνα" στην εκπληκτική τους μεσαία γραμμή.



Για τον λόγο αυτό ο Φερέιρα έδειξε να φέρνει στα χαφ και δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα τον Κατσουράνη και να βάζει ως παρτενέρ του Μπουμσόνγκ τον Καντέ. Τα άλλα πρόσωπα δεν θα αλλάξουν σε ότι αφορά όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον "Γηραιό".


Ο Τζόρβας θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Βύντρα (δεξιά), Σπυρόπουλο (αριστερά), Μπουμσόνγκ και Καντέ. Μπσροστά τους στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης.


Αριστερά στα άκρα θα είναι από αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος, και δεξιά ο Μαρίνος που είχε καλή απόδοση κόντρα στον Ηρακλή. Επιτελικός χαφ ο Λούις Γκαρθία με τον Σισέ και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.


Η άφιξη της Μπάρτσα και οι συνεντεύξεις των προπονητών


Το μεσημέρι της Τρίτης στις 13:20 με πτήση charter θα φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" η αποστολή της Μπαρτσελόνα. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Πεπε Γκουαρδιόλα θα παραχωρηθεί στις 18:45 στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 19:30 θα διεξαχθεί η προπόνηση των "μπλαουγκράνα". Η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα αναχωρήσει από την Αθήνα με πτήση charter, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα την Τετάρτη.


H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:30 στο ΟΑΚΑ και η προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ (και όχι προς το κοινό) για τα 15 πρώτα λεπτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ