ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Μόνο ενωμένοι μπορούμε"

Φερέιρα: "Μόνο ενωμένοι μπορούμε"
Σίγουρα θα έχει πολλά να σκεφτεί κατά τη διάρκεια του ματς... INTIME SPORTS

Το κλίμα στην Παιανία μετά την ήττα-σοκ από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν καλό, αφού ακολούθησαν οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου αλλά και οι σκέψεις αποχώρησης του Πατέρα. "Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα" είπε ο Πορτογάλος στους παίκτες του.

Εντονος πορβληματισμός, κατήφεια και απογοήτευση μερικά από τα συναισθήματα στην Παιανία την επομένη της ήττας σοκ στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η εικόνα της ομάδας, το "κυνηγητό" των οπαδών αλλά και η σκέψη αποχώρησης του Πατέρα από τον προεδρικό θώκο ήταν τα θέματα συζήτησης των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλοντας πρώτος να δώσει το έναυσμα για αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών του, τους τόνισε πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα στα αποδυτήρια και εκτός....

"Είμαι εδώ ένα μήνα κι έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δεν είναι όπως πρέπει τα αποδυτήρια. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις, για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο. Η κατάσταση δεν είναι αυτή που θέλω, ούτε και σε εσάς αρέσει, είμαι σίγουρος. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα.

Πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα και όχι ως άτομα. Να διορθώσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα μας, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο" ανέφερε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Η ευθύνη για το θέαμα που παρουσιάζουμε μας βαραίνει όλους. Εσάς και εμένα. Εμείς χάσαμε έδαφος, εμείς πρέπει να το καλύψουμε. Από τη μέρα που ήρθα δουλεύουμε σκληρά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Μόνο με δουλειά μπορεί να αλλάξει η κατάσταση" υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου, με τον ίδιο να τρέχει στην φυσούνα να γλυτώσει τα χειρότερα, δικαιολόγησε την εικόνα αυτή, λέγοντας: "Κατανοώ ότι οι αντιδράσεις των οπαδών σας επηρεάζουν, αλλά πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Είστε καλοί ποδοσφαιριστές, δεν ξεχάσατε τη μπάλα και εγώ σας πιστεύω. Ενωμένοι θα αλλάξουμε την κατάσταση".

Ατομικό ο Καντέ

Αγωνιστικά, σε ότι αφορά την προπόνηση της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν για 45 και πλέον λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Ο Σεντρίκ Καντέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ