ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκμοχ: "Το έκανα μόνο για τον ΠΑΟ"

Γκμοχ: "Το έκανα μόνο για τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάτσεχ Γκμοχ, μιλώντας στον Τύπο της Πολωνίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους και ξεκαθάρισε ότι το έκανε μόνο για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ο Γκμοχ δήλωσε ικανοποιημένος με την αποστολή που του ανατέθηκε στον Παναθηναϊκό και τονίζει ότι ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

" Αν μου γινόταν πρόταση από άλλη ομάδα θα έλεγα όχι. Βοήθησα τον Παναθηναϊκό γιατί είναι η ομάδα που αγαπώ. Έχω συνηθίσει στην άνεση του σπιτιού μου. Δεν με ενδιαφέρει να προπονήσω άλλες ομάδες και να κοιμάμαι σε ξενοδοχεία. Όλη μου τη ζωή έκανα αυτό το πράγμα και αυτό απαιτεί μεγάλη δύναμη. Ένας πραγματικός πρωταθλητής ξέρει πότε πρέπει να αποχωρήσει.

Δυστυχώς το πολωνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές μου. Δεν το έκανα για τα χρήματα. Ο κόσμος με χειροκρότησε όρθιος στο τέλος του αγώνα και αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται με χρήματα. Συμβουλεύω τους νέους να μην επενδύετε σε ωραία ρούχα και γυναίκες, αλλά στη γνώση. Έτσι θα βγείτε κερδισμένοι".

Ο Γκμοχ δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός ότι έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε: " Χαίρομαι που έδειξα πως παραμένω ένας πολύ καλός προπονητής, ένας νικητής. Πολλοί νεότεροι μπορούν να μάθουν από μένα, γιατί ελάχιστοι έχουν περισσότερες γνώσεις από ό,τι εγώ στην προπονητική. Απέδειξα πως και οι μεγάλοι σε ηλικία μπορούν να δουλέψουν αποτελεσματικά.

Είναι κρίμα, γιατί ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω και την Μπαρτσελόνα. Ο δικός μου Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν πέντε γκολ, όπως έγινε στο πρώτο ματς. Όμως ήξερα εξ αρχής πως κλήθηκα για να βοηθήσω την ομάδα όσο καιρό αναζητείτο ο νέος προπονητής. Είμαι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Έβγαλα τα κάστανα από τη φωτιά και πλέον την ομάδα ανέλαβε ο διάδοχός μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ