ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σωστή κίνηση...

Η σωστή κίνηση...
INTIME SPORTS

Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια σε Πατέρα για την κίνηση στήριξης στον Νιόπλια, με την άμεση παρέμβασή του. Εκείνος τους πρότεινε να γίνουν αντιπρόεδροι για ακόμα πιο ισχυρό σύλλογο. Θα στηριχθεί και στα δύσκολα ο Κοζανίτης τεχνικός...

Στο περιθώριο της μεσημεριανής συνάντησης των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου οι τρεις διοικητικοί παράγοντες εκτός από την συμφωνία και τις λεπτομέρειες περί της ΑΜΚ, αναφέρθηκαν και στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, ο Τζίγγερ αλλά και ο "Μr Mig" έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του Νίκου Νιόπλια, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Παγκρήτιο.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι υποστήριξαν προς τον "ισχυρό άνδρα" πως έπραξε το καλύτερο δυνατό και οι κινήσεις του να μεσολαβήσει αστραπιαία με τον τρόπο αυτό ήταν καταλυτικό για την παραμονή του Κοζανίτη τεχνικού.

Οπως διαφάνηκε από την συνάντηση όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουν σε κάθε επίπεδο διοικητικά και όχι μόνο.

Πρόταση σε Τζίγγερ, Βγενό για αντιπρόεδροι

Για τον λόγο αυτό, και ο Νικόλας Πατέρας σε μια κίνηση προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δυνατός ο σύλλογος, πρότεινε στους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο να γίνουν αντιπρόεδροι.

Οι πληροφορίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας το θέμα αυτό κάνουν λόγο για θετική σκέψη αλλά όχι και απόφαση. Και οι δύο μεγαλομέτοχοι θέλησαν λίγο χρόνο για να διαπιστώσουν αν μπορούν να είναι συνεπείς λόγω της βαρύτητας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ωστόσο άφησαν ένα "παράθυρο ανοικτό".

Θα στηριχθεί και στα δύσκολα...

Για το αν ήταν σωστή ή όχι η προσωπική παραίτηση αυτή του Νίκου Νιόπλια γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά τις τελευταίες ώρες.

Το ερώτημα είναι πως η διοίκηση τον στήριξε, όμως θα ισχύσει αυτό και στην επόμενη "γκέλα" ή το άλλωθι της πίεσης θα του ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

ΠΑΟΚ, Ρουμπίν Καζάν, ΑΕΚ, Ολυμπιακός τα παιχνίδια "φωτιά" στην συνέχεια για το "τριφύλλι" και ο Κοζανίτης τεχνικός μαζί με τους παίκτες που τον στήριξαν καλούνται να αποδείξουν πολλά.

Οχι, μόνο για την ομάδα αλλά και για την επιβίωση του Ελληνα προπονητή που καλείται σε 15 μέρες να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά με τους βοηθούς του αλλά και τους παίκτες που ήταν εκτός λόγω προβλημάτων και να μείνουν μέσα σε όλους τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσπερνόντας ένα "γολγοθά".

Υπάρχει "φως" και ελπίδα

Στο στρατόπεδο πλέον των νταμπλούχων όλα δείχνουν ανθηρά και ρόδινα ενόψει της συνέχειας. Αν δεν καταλάβαμε λάθος, ναι. Υπάρχει φως και ελπίδα ωστόσο αυτά θα πρέπει να μείνουν και στην πρώτη στραβή που ο κόσμος θα κατακρίνει ως ουδέτερος απ' έξω. Εξάλλου, τα πρώτα μηνύματα ήρθαν μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη, παρόλο που όλοι συνέστησαν ηρεμία.

Η επιβλητική νίκη επί του Εργοτέλη έδειξε μια διαφορετική απάντηση από τους πρωταγωνιστές (τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές) όμως τα δύσκολα έρχονται και όλοι περιμένουν τις απαντήσεις και σ' αυτά τα ματς που βαδίζουν σε μια λεπτή γραμμή ισορροπίας.

Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός εξάλλου και από την αρχή της χρονιάς συνεχίζει να κλυδωνίζεται συνεχώς με ένα θέμα... "φωτιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ