ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίωση ο Πετρόπουλος, θεραπεία ο Ρούντολφ

Ίωση ο Πετρόπουλος, θεραπεία ο Ρούντολφ
INTIME SPORTS

Ολοένα και μεγαλώνουν τα προβλήματα για τον Φερέιρα ενόψει Εργοτέλη. Ίωση και απουσία ο Πετρόπουλος, θεραπεία ο Ρούντολφ και ατομικό ο Κοτσόλης.

Τα προβλήματα απουσιών για τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να λείπουν ούτε από τον προσεχή αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "πράσινων" Ζεσουάλδο Φερέιρα "πονοκεφαλιάζει" για τις ενδεχόμενες απουσίες που δεν είναι και λίγες.

Συγκεκριμένα για μια ακόμα μέρα ατομικά προπονήθηκαν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης με τους δύο πρώτους να είναι πιθανόν στην αποστολή με τους Κρητικούς.

Δεδομένος απών είναι ο Βύντρα που μαζί με τον Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ούγγρου μεσοπειθετικού δύσκολα θα δώσει το παρών αφού ίσως κριθεί σκόπιμο να διαφυλαχθεί για τα μετέπειτα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στους απόντες σήμερα προστέθηκε και ο Αντώνης Πετρόπουλος λόγω ίωσης ωστόσο αν τα καταφέρει και προπονηθεί την Π'εμπτη θα μπεί στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης την Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν αρχικά ζέσταμα και εν συνεχεία έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τέσσερις μικρές εστίες, ταχύτητες και δίτερμα στα ¾ του γηπέδου με έμφαση στην τακτική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ