ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτοικος Παιανίας μέχρι τέλους

Κάτοικος Παιανίας μέχρι τέλους
INTIME SPORTS

Μετά τους Βραζιλιάνους ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση των "πράσινων" που συναντήθηκαν με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και συμφώνησαν στην παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι για την επίτευξη των στόχων του "τριφυλλιού".

Η συνάντηση των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα έδωσε οριστικό τέλος σε όποια σενάρια φυγής του.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια να πορευθούν μαζί μέχρι το τέλος της χρονιάς μετά από απόφαση κοινής αποδοχής.

Τα όσα ισχυρίστηκαν τελικά οι Βραζιλιάνοι στα δημοσιεύματά τους νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν βάση. Η Γκρέμιο θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση για την μεσαία της γραμμή, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα παραμείνει στο "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός και Ζιλμπέρτο Σίλβα αποφάσισαν να ολοκληρώσουν μέχρι το φινάλε τη συνεργασίας του, η οποία βάσει συμβολαίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να διατηρήσει μια πολύτιμη και άκρως ηγετική μορφή στην ομάδα στο διάστημα αυτό (που θεωρεί πλέον κρίσιμο) έγινε επιθυμία από τους διοικούντες.

Ετσι μετά από συνάντηση του παίκτη με εκπρόσωπο της διοίκησης αποφασίστηκε να μην γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε πρόταση να αποχωρήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και να συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία για το επόμενο εξάμηνο.

Επομένως μετά τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες και είχε μείνει εκτός αποστολής με την Καβάλα και την ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος άσος αφού προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο 48ωρο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, το απόγευμα της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ