ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κιλό... και κατοστάρα

Κιλό... και κατοστάρα
INTIME SPORTS

Τα πέντε περιττά κιλά που συνόδευαν τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα του κοστίσουν 500 ευρώ πρόστιμο. Δύο ή τρεις αλλαγές με Πανιώνιο ετοιμάζει ο Νιόπλιας.

Οι τρείς μέρες... ή καλύτερα τα πέντε κιλά θα στοιχίσουν περίπου 500 στον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, μετά την επιστροφή του από την πατρίδα του.

Τα περιττά κιλά που έφερε μαζί του (και όχι στις αποσκευές...) ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ από την τριήμερη άδεια που είχε για να μεταβεί στην Μοζαμβίκη θα κοστίσουν χρηματικό πρόστιμο στον διεθνή μέσο των "πράσινων".

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας έμειναν έκπληκτοι μόλις τον είδαν και δεν το περίμεναν. Ετσι, τον έστειλαν παραμονές της αναμέτρησης με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη", στο "PAO LAB" για μετρήσεις και από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι από 83 κιλά ο άσος του "τριφυλλιού" είχε "σκαρφαλώσει" στα 88. Παράλληλα, στην καταμέτρηση λίπους το σώμα του από 8% είχε φτάσει στο 11%, προκαλώντας ερωτηματικά.

Ετσι και προς γενική συμμόρφωση ο νεαρός παίκτης θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο, για τον λόγο αυτό.

Δύο αλλαγές με Πανιώνιο

Μετά την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο "Ανθή Καραγιάννη" όπου ούτε φέτος μπόρεσε να φύγει νικητής, ο Νίκος Νιόπλιας προσανατολίζεται σε αλλαγές για το σαββατιάτικο (19:30) ματς με τον Πανιώνιο. Ο Κοζανίτης τεχνικός, που δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος απ' όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας, σκέφτεται να προβεί σε 2 με 3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λουίς Γκαρθία θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τους "κυανέρυθρους" στις θέσεις των Καραγκούνη και Γκοβού, για να αλλάξουν αρχικά την εικόνα στην ανάπτυξη και επίθεση των "πράσινων".

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει αλλαγή και στην άμυνα με τον Βάσκο, Σαριέγκι να αντικαθιστά τον Μπουμσόνγκ και να πλαισιώνει τον Καντέ.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο Κατσουράνης να μην παίξει σε ρόλο αμυντικού χαφ και να είναι στην άμυνα με τον Καντέ, κάτι που σημαίνει πως ο Σιμάο πιθανόν να είναι ο παρτενέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ