ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας
Επεισόδια INTIME SPORTS

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία που ίσως του στοιχίσει ακόμα και για τρεις αγώνες την έδρα του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό το κακό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση των πράσινων, ήρθαν και τα επεισόδια μετά το ματς για να δέσει το γλυκό.

Πλέον οι πράσινοι κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα από τον αθλητικό εισαγγελέα, που μπορεί να αποφέρει ακόμα και την τιμωρία της έδρας για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα περιμένει με αγωνία να μάθει αν η ποινή μίας αγωνιστικής και το πρόστιμο 82.500 ευρώ τελεσιδικήσει, αφού μετά τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη υπάρχει πιθανότητα η τιμωρία να είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Σε περίπτωση λοιπόν που η ποινή ισχύσει, ο Παναθηναϊκός με την απόφαση του δικαστή μπορεί να θεωρηθεί ως υπότροπος. Αν μάλιστα ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη για τα επεισόδια, τότε οι πράσινοι μπορεί να τιμωρηθούν ακόμα και με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όπως και με ένα πρόστιμο που θα αγγίξει τις 250.000 ευρώ!

Το χειρότερο από όλα όμως θα συμβεί αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα. Επειδή το ίδιο είχε συμβεί και στην Καβάλα, τότε ο Παναθηναϊκός ίσως τιμωρηθεί ακόμα και με 4 αγωνιστικές, ενώ θα έχουμε και απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν!

Μπάκος: "Δεν είναι κατάσταση αυτή"

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα κ. Δημήτρης Μπάκος τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς: "Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, ούτε μου φταίει ο Παναθηναϊκός.

Εμείς ερχόμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι για να κάνουμε πόλεμο", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ