ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Θέλουμε τον τίτλο"

Κουίνσι: "Θέλουμε τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι μετά τη νίκη στην Τούμπα, τόνισε πως άπαντες θέλουν τον τίτλο ωστόσο κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και δουλεύουν ο ένας για τον άλλο. Καπίνο: "Εχουμε ομοιογένεια".

Η δουλειά που κάνουν στην Παιανία είναι το συστατικό της επιτυχίας για τον Κουίνσι που μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το επίτευγμα της ομάδας του και την προσωπική του απόδοση και γκολ.

Ο Γκανέζος επιθετικός αναφέρθηκε για την δουλειά που κάνει ο ένας παίκτης με τον άλλο αλλά και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ του 0-2 στην Τούμπα:

Για το διπλό του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι παίξαμε πιο επιθετικά, πιο ομαδικά και με μεγάλη συγκέντρωση. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη".

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα: "Όσο πιο πολύ παίζουμε μαζί, τόσο καλύτερα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για το πρωτάθλημα: "Θέλουμε τον τίτλο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι και αν συνεχίσουμε έτσι, θα κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για την προσωπική του απόδοση: "Με σκληρή προπόνηση και δουλειά, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και βελτιώνεσαι στο γήπεδο. Εμένα με βοήθησε ο προπονητής και αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο"

Για τη συμβολή του Φερέιρα: "Ο Φερέιρα είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ξέρει να μπαίνει στο μυαλό του καθένα, να τον καθοδηγεί και τώρα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αποδίδουμε καλύτερα και το οφείλουμε σε αυτόν".

Καπίνο: " Έχουμε ομοιογένεια φέτος"

Στο πρώτο του ντέρμπι απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια και πλέον οι πιθανότητες να καθιερωθεί είναι μεγάλες. Ο Στέφανο Καπίνο και στην Τούμπα έδειξε μέρος του ταλέντου του και μετά την νίκη με 3-1 μίλησε για το συστατικό του φετινού Παναθηναϊκού.

" Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα μας νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ δυνατή έδρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το στοιχείο που έχουμε φέτος είναι η ομοιογένεια. Παντού. Στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια" τόνισε αρχικά ο Καπίνο για την πράσινη νίκη και συμπλήρωσε για το πρώτο του ματς στην Τούμπα:

" Φοβήθηκα. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Τούμπα. Ήταν όνειρο μου, όμως να παίξω μια μέρα εδώ."

Μαρίνος: "Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Ολυμπιακός"

Λίγα λόγια για το ματς από τον Στέργο Μαρίνο που τόνισε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας πως η ομάδα του Παναθηναϊκού και όλοι οι παίκτες του δεν ασχολούνται με το τι έκανε ο Ολυμπιακός.

"Είχαμε την πρωτοβουλία στο ματς και ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Δεν μας ενδιέφερε τι έκανε ο Ολυμπιακός, εμείς κοιτάξαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε" ανέφερε το δεξί μπακ του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ