ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμος Φλεβάρης

Κρίσιμος Φλεβάρης
Βύντρα INTIME SPORTS

Στα μέσα Φλεβάρη η έκθεση της διοικούσας επιτροπής για τις περικοπές στα συμβόλαια των παικτών το ερχόμενο καλοκαίρι. Ξεκινούν οι επαφές με Βύντρα και με ελεύθερους παίκτες για το καλοκαίρι. Εξετάζεται ο Μπλάνκο.

Ο επόμενος μήνας μόνο κουτσοφλέβαρος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους πράσινους, αφού τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την διάρκεια του μήνα θα κρίνουν κατά ένα μεγάλο τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Μεταγραφές, μειώσεις στους μισθούς και τα συμβόλαια όπως και η ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα θα πέσουν στο τραπέζι.

Γόντικας, Βεκρής, Πολέμης και Νίκας έχουν αναλάβει την αποστολή να τρέξουν όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθουμε αν θα έχουμε διοικητικές ανακατατάξεις στο επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως το πράσινο καρέ δεν έχει στις υποχρεώσεις του την ευθύνη να τρέξει και ζητήματα που θα απασχολήσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που κρίνονται υπερβολικά, όπως και τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν χρειάζονται στο ρόστερ της ομάδας.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στον Φεβρουάριο, όταν και οι τέσσερις άνδρες θα ξεκινήσουν τις επαφές τους τόσο με τους μετόχους όσο και με τους εκπροσώπους διάφορων παικτών για να δουν τις προθέσεις τους.

Ο Βύντρα και ο Μπλάνκο

Το συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο 29χρονος άσος έχει δικαίωμα να κλείσει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα τον καλέσουν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν την σύμβασή τους, αφού ο έμπειρος αμυντικός είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Τέλος να πούμε πως στο τραπέζι θα πέσουν και ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν το "τριφύλλι" και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι και ο Ισμαέλ Μπλάνκο για τον οποίο ο Κώστας Αντωνίου είχε καλή άποψη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ