ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές για τη νίκη... αντίο

Με αλλαγές για τη νίκη... αντίο
INTIME SPORTS

Την νίκη γοήτρου θα "ψάξει" στο εντυπωσιακό "Πάρκεν" ο Παναθηναϊκός στο "ευρωπαϊκό" του αντίο με αντίπαλο την Κοπεγχάγη (7/12, 21:45). Αλλαγές σε πρόσωπα ενδεκάδας από Φερέιρα.

Στο τελευταίο του παιχνίδι της φετινής του συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και γενικότερα και της παρουσίας του στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός αναμένεται με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα να "κυνηγήσει" την νίκη γοήτρου κόντρα στην Κοπεγχάγη την Τρίτη (21:45).

Το αντίο του στα φετινά ευρωπαϊκά του ταξίδια δίνει ο Παναθηναϊκός στην χιονισμένη Δανία με αντίπαλο την Κοπεγχάγη που θέλει την νίκη για να οριστικοποιήσει την κατάκτηση της 2ης θέσης στον τέταρτο όμιλο.|


Την ώρα που βαθμολογικά οι "πράσινοι" θα είναι αδιάφοροι, οι Δανοί θέλουν την νίκη μπροστά στο κοινό τους. Ωστόσο αυτό όπως τόνισαν σύσσωμοι τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν θα είναι εύκολο.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι αυτό προσανατολίζεται να μην αλλάξει πολύ τα πλάνα του από τα σχέδια που έχει τις τελευταίες μέρες και απεικονίζει στον αγωνιστικό χώρο.


Μοναδική αντίθεση με το τελευταίο παιχνίδι είναι ότι στην διάθεσή του είναι οι Λέτο, Καραγκούνης και Λουίς Γκαρθία γεγονός που τον "πονοκεφαλιάζει" για την επιλογή του στην μεσαία γραμμή και μπροστά.


Τα δεδομένα... και ο "πονοκέφαλος"


Σε ότι αφορά την άμυνα, λίγο πολύ τα πρόσωπα είναι γνωστά εκ των προτέρων. Ο Τζόρβας κάτω από την εστία της ομάδας και στην άμυνα η γνώριμη τετράδα των Μπουμσόνγκ, Καντέ (κέντρο), Σπυρόπουλο (αριστερά) και Βύντρα στην επιστροφή του αντί του Σεϊταρίδη στα δεξιά.


Στην μεσαία γραμμή πλήν του Ζιλμπέρτο Σίλβα θέση διεκδικεί αντί του Πλεσί ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ ενώ από εκεί και πέρα αρχίζει ο "πονοκέφαλος" για τον Πορτογάλο τεχνικό.


Συγκεκριμένα, πλην του Σισέ στην κορυφή της επίθεσης θέσεις για τα δύο άκρα αλλά και την θέση του επιτελικού μέσου οι Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Μαρίνος, Νίνης, Λουίς Γκαρθία και Λέτο.


Στη σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο "Πάρκεν", το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2» και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Δείτε videos από την προπόνηση του Παναθηναϊκού από τα Prasinanea.gr . Τα υπόλοιπα videos εδώ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ