ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι το τέλος του μήνα η απάντηση των Κινέζων

Μέχρι το τέλος του μήνα η απάντηση των Κινέζων
INTIME SPORTS

Οι Κινέζοι επιχειρηματίες, με τους οποίους συνεργάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προβλέπεται να έχουν αποφασίσει μέχρι το τέλος του μήνα για το εάν θα μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι αλήθεια ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τις κινήσεις που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς τηρεί κατά γράμμα την ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει υπογραφεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ''Goal News'', ο ηγέτης της ''πράσινης'' ΚΑΕ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της οριστικής του απόφασης έχοντας ως άξονα την ''κάβα'' ποσού ύψους 70 εκ. Ευρώ.

Για την ακρίβεια 45 εκ. Ευρώ που αφορούν το ''άνοιγμα'' της ΠΑΕ και άλλα 25 εκ. Ευρώ τα οποία προορίζονται για την άμεση ενίσχυση της ομάδας και τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το σύνολο του ποσού αυτού δεν είναι φυσικά απαραίτητο να δοθεί από την πρώτη χρονιά, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί απαραίτητο να υπάρχει σαν ''βάση'' για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ και για παν ενδεχόμενο.

Άλλωστε, το ποσό που αντιστοιχεί στο άνοιγμα της εταιρίας δεν είναι άμεσα απαιτητό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να κινείται με άκρα μυστικότητα και αυτό που περιμένει για να προχωρήσει στην αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ είναι η οριστική έγκριση των Κινέζων μέχρι το τέλος του μήνα, με τους Ασιάτες επιχειρηματίες να προσανατολίζονται να επενδύσουν αρχικά περίπου 30 εκ. Ευρώ.

Πάντως, από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνεται, αφού περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, προτού κάνει κάποια κίνηση. Όταν θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος, δηλαδή περίπου στα τέλη του μήνα, αναμένεται να παραχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ