ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε για Βελάσκες ο Φρέιτας

Μίλησε για Βελάσκες ο Φρέιτας

Την ώρα που οι φήμες αποχώρησης του Κώστα Αντωνίου εντείνονται, ο Κάρλος Φρέιτας είχε επαφές και συνομιλίες εδώ και ένα μήνα για την περίπτωση απόκτησης του 23χρονου, Πάμπλο Βελάσκες της Λιμπερτάδ.

Ενα μήνα πριν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του 23χρονου επιθετικού Πάμπλο Βελάσκες, ο οποίος αγωνίζεται στην Λιμπερτάδ.

Ο υψηλόσωμος στράικερ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παραγουάης και σύμφωνα με τα Prasinanea.gr ο Πορτογάλος παράγοντας του "τριφυλλιού" πίεσε και την "έψαξε" για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Λατινική Αμερική, ο Κάρλος Φρέιτας είχε επικοινωνία πριν από ένα μήνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Ολίβα συζητώντας την περίπτωση απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό.


Η πλευρά του υψηλόσωμου (1,92) στράικερ μετέφερε τα όσα πρότεινε ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής στον σύλλογό του που ζητούσε περίπου 2.300.000 ευρώ. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν με εκ νέου τηλεφωνικές συνομιλίες και με την πλευρά του Φρέιτας να επιμένει θέλοντας να κατεβάσει την τιμή... κάτι που δεν έγινε εφικτό.


Την χρονική στιγμή αυτή, τον παίκτη διεκδικεί η Σαν Λορέντζο με τον ιδιοκτήτη της Κάρλος Άμπντ να έχει μεταβεί στην Παραγουάη για να τον "κλείσει" ενώ από την πλευρά των "πράσινων" δεν φαίνεται να προχωράει τίποτα αφού δεν υπάρχει διοίκηση που θα δώσει την απαιτούμενη βοήθεια στον Πορτογάλο.


Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βελάσκες ανακηρύχθηκε το 2009 πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Παραγουάης, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Ρούμπιο Νου βάζοντας 26 γκολ σε 39 συμμετοχές, ενώ στο Κλαουσούρα του 2010 βοήθησε την Λιμπερτάδ να το κατακτήσει με 5 τέρματα σε 18 παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ