ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό"

"Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ολλανδός ρεπόρτερ του "Εlf Voetbal" Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ σκιαγραφεί για λογαριασμό του Sport24.gr το προφίλ του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Στάιν Σχάαρς. "Εξαιρετικός πασέρ με ηγετικές ικανότητες".

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον για τον 26χρονο μέσο της Άλκμααρ, Στάιν Σχάαρς ο δημοσιογράφος του "Εlf Voetbal" Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ.

Ο Ολλανδός ρεπόρτερ χαρακτηρίζει "ήρεμη δύναμη" τον αρχηγό της AZ τονίζοντας πως μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που τελικά το "φλερτ" με τους "πράσινους" ευοδωθεί.

"Ο Σχάαρς είναι εξαιρετικός πασέρ και πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ όπου βασίζεται κυρίως στο αριστερό του πόδι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όταν ήταν έφηβος δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο η κάποιο άλλο άθλημα επειδή κατά την ανάπτυξη του ένιωθε διαρκώς πόνους.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Ακαδημιών της Φίτεσε, όμως δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για την πρώτη ομάδα γιατί λόγω της παρουσίας του Τέο Γιάνσεν έπρεπε να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά του κέντρου".

Διακρίσεις με την U21 της Ολλανδίας

"Ο Σχάαρς ήταν ο αρχηγός της Άλκμααρ που έκανε την έκπληξη κατακτώντας το 2009 το πρωτάθλημα. Επίσης ήταν μέλος της εθνικής Ολλανδίας U21 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2006.

Είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ούρμπι Εμάνουελσον, Κλαας-Γιαν Χούντελααρ, Ρον Φλάαρ, Ντέμι ντε Ζέου και Έντσον Μπράαφχαϊντ. Ο Σχάαρς θα πρέπει να αναφέρω πως επίσης ήταν ο αρχηγός της ομάδας".

Ένας ψύχραιμος ηγέτης

"Πρόκειται για έναν παίκτη ηγέτη που θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Φημίζεται για την ψυχραιμία του και την ηρεμία που βγάζει στο παιχνίδι του.

Παίζει πρωτίστως για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Επίσης χιουμοριστικά να συμπληρώσω πως Σχάαρς στα ολλανδικά είναι το ψαλίδι!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ