ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μυστήριο με την άφιξη του Φερέιρα

Μυστήριο με την άφιξη του Φερέιρα

Στην Ελλάδα θα βρεθεί κατά την διάρκεια της Παρασκευής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με την πράσινη ΠΑΕ να μην έχει διαρρεύσει ακριβώς την ώρα που θα φτάσει από τη στιγμή που η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Το σίριαλ της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα φτάνει προς το τέλος του, αφού την Παρασκευή ο 64χρονος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές με τους πράσινους.

Βέβαια από τον Παναθηναϊκό δεν έχει διαρρεύσει η ώρα που θα έρθει στη χώρα μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα αφιχθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" είτε το μεσημέρι, είτε αργά το απόγευμα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία του Νικόλα Πατέρα να μην πάει κόσμος στο αεροδρόμιο και γενικά να μην πάρει μεγάλη έκταση το θέμα, καθώς θέλει να έχει πρώτα μία συνάντηση μαζί του και να διαπιστώσει από κοντά το αν είναι ικανός να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως την Παρασκευή ήταν κανονισμένη συνάντηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Κώστα Αντωνίου, με τους Κάρλος Φρείτας (τεχνικός διευθυντής) και φυσικά τον Νικόλα Πατέρα, με σκοπό να ενημερωθεί ο πρόεδρος για το τριήμερο ταξίδι των δυο ανδρών για την εξεύρεση προπονητή.

Τελικά η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Φερέιρα στους πράσινους. Σε περίπτωση συμφωνίας των δυο πλευρών πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι το Σάββατο για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Ναι μεν, αλλά...

Τέλος όσον αφορά το όνομα που ακούστηκε και αφορά τον Κοστακούρτα, οι πράσινοι το διαψεύδουν. Ο Ιταλός προπονητής σε κανένα σημείο δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες των πράσινων, παρότι το ξεκίνημα του ήταν εντυπωσιακό. Ο Κώστας Αντωνίου έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του, όμως ακόμα δεν έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ