ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα πρόταση για Ούκρα

Νέα πρόταση για Ούκρα

Νέα κρούση στην Πόρτο για το δανεισμό του Ούκρα φέρεται να έκανε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Την Παρασκευή (20/8) η παρουσίαση της νέας φανέλας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έκαναν νέα πρόταση στους "Δράκους" για να πάρουν τον Πορτογάλο ως δανεικό.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι στην πρώτη επαφή των δύο ομάδων η διοίκηση της Πόρτο δεν συζητούσε καν αυτό το ενδεχόμενο, αυτή τη φορά ζήτησε από τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες προθεσμία για να μπορέσει να δώσει την τελική της απάντηση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν στους Πορτογάλους πως θέλουν να μπει και οψιόν αγοράς απόκτησης του Ούκρα για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ δεν δανείζει τον Νέμεθ

Την ίδια ώρα το πόκερ για τον Νέμεθ συνεχίζεται. Το μεγάλο πρόβλημα στην υπόθεση της μεταγραφής του, δεν είναι άλλο από την επιθυμία της Λίβερπουλ να πουλήσει τον παίκτη και να μην τον δανείσει.

Κάτι που είναι λογικό από την στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν υπολογίζουν. Ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν συζητούν παρά μόνο για δανεισμό του Νέμεθ.

Πάντως όπως όλα δείχνουν μετά την Κυριακή αναμένονται εξελίξεις για το θέμα της απόκτησης επιθετικού, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθεί σημαντικό μέρος των αποχωρήσεων.

Την Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Η ώρα για την επίσημη "πρώτη" της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού πλησιάζει. Μεθαύριο (20/8) στις 11:00 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της στο GreenShop δίπλα στο Μall.

Οσον αφορά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων που ήταν να γίνει σήμερα, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα για να έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ