ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ και πάλι ο Νίνης

Νοκ άουτ και πάλι ο Νίνης
INTIME SPORTS

Εκτός πλάνων του Νίκου Νιόπλια και πάλι ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Αγωνία για το σχήμα και δύο επιλογές του Κοζανίτη τεχνικού.

Ενας νέος "πονοκέφαλος" προστέθηκε με την λήξη της τελευταίας προπόνησης πριν το ματς με την Ρουμπίν Καζάν, για τον Νίκο Νιόπλια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού", Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του και εγκατέλειψε την προπόνηση.

Ο ταλαντούχος άσος θα κάνει εξετάσεις την Τετάρτη προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει κίνδυνος να απουσιάσει και από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Τραυματίες και εκτός αποστολής είναι και οι Λέτο, Γκοβού, Καντέ, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα και μια αγωνιστική μετά το ματς με την Κοπεγχάγη, Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και ο Ορέστης Καρνέζης.

Αντίθετα, στους 19 παίκτες που πήρε ο Νίκος Νιόπλιας για τον αγώνα με τη Ρούμπιν βρίσκεται ο νεαρός Μαυρίας αλλά και ο Ντάριο Φερνάντες.

Με Μαρίνο βασικό κόντρα σε Ρουμπίν

Ο τεχνικός των "πράσινων" θα ακολουθήσει την ίδια τακτική στο ματς με τους Ρώσους και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Η άμυνα δεν πρόκειται να υποστεί αλλαγές και οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ θα είναι στην θέση τους.

Στην μεσαία γραμμή και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να αγωνιστούν οι Σιμάο και αριστερά θα είναι ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη δεξιά.

Στα άκρα από την πλευρά δεξιά μετά την απώλεια του Νίνη θα αγωνιστεί ο Μαρίνος ενώ αριστερά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Λουίς Γκαρθία με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ