ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Dj Σισέ στα decks του Dream City

Ο Dj Σισέ στα decks του Dream City

Ο Τζιμπρίλ Σισέ απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά εκτός από το να σκοράρει να μαγεύει τον κόσμο με τη μουσική του. Τα prasinanea.gr ήταν εκεί, δείτε videos.

Ο Γάλλος επιθετικός του "τριφυλλιού" έπαιξε μουσική για περίπου δύο ώρες στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνα Dream City.

Το ιδιαίτερο αυτό πάρτι στο μαγαζί έδωσε διαφορετικό χρώμα στη βραδιά, κάνοντας τους θαμώνες να το διασκεδάζουν δεόντως.

Το πάρτι αυτό διοργανώθηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας "Hype Means Nothing", Jephté Kyu Baloki, με αφορμή τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Τζουντ, ο Σισέ έφτασε στο μαγαζί περίπου στις 12:30, με το διοργανωτή του πάρτι, Τζέπε, να υποδέχεται το ζεύγος.

Ύστερ από μία ώρα ο Σισέ ανέβηκε στα decks και ανέλαβε να διασκεδάσει τον κόσμο, με την παράσταση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος να τελειώνει στις 4:00 το πρωί.

O Γάλλος άσσος επιλέχθηκε για την προώθηση του T-Shirt όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με τους: Britney Spears, Jordan, Kanye West, Jay Z, Barack Obama, Merlin Monroe, Will Smith, Brad Pitt, Beatles, Pharrel, Beyonce, C. Chaplin, Becham και άλλους ενώ αρκετοί φίλοι και συμπαίκτες του έσπευσαν για να γιορτάσουν μαζί του αυτή τη συνεργασία.

Τα prasinanea.gr ήταν εκεί, δείτε τα videos:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ