ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πατέρας σε μπλουζάκι!

Ο Πατέρας σε μπλουζάκι!
Πατέρας: Ο πρόεδρος που έγινε (και) μπλουζάκι! INTIME SPORTS

Η αγάπη του κόσμου για το Νικόλα Πατέρα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Πλέον ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κυκλοφορεί και σε... μπλουζάκι!

Η έλευση του, Νικόλα Πατέρα, στον προεδρικό θώκο του "τριφυλλιού" συνδυάστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ. Ο κόσμος τον αγάπησε, τον έκανε σύνθημα και πλέον τον τύπωσε και σε T-shirt.

Λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο γνωστός εφοπλιστής ανακοίνωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, προκαλώντας την έντονη δυσφορία στον κόσμο.

Η αλλαγή, όμως, που επήλθε στη διοίκηση, έπεισε τον Πατέρα να επιστρέψει στην προεδρία και ο κόσμος ένιωσε ο πρόεδρος της καρδιάς του είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας. Η μουρμούρα και το "Βαρδινογιάννη πούλα" σταμάτησαν να ακούγονται από την εξέδρα και οι "πράσινοι" δείχνουν να λειτουργούν με ηρεμία υπό τον έλεγχο του Πατέρα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού του το αναγνωρίζουν, ενώ ένας εξ αυτών έφτιαξε και ένα πρωτότυπο μπλουζάκι για να δείξει με χαρακτηριστικό τρόπο την ιδιαίτερη αγάπη του στον... Πατέρα του.

Ίσως να κάνει και τη δική του μόδα. Ποιος ξέρει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ