ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Οι φλώροι και ο μάγκας"

"Οι φλώροι και ο μάγκας"
INTIME SPORTS

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι συνεχίζεται στο παρασκήνιο. Συγκεκριμένα την δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κίνηση του κ. Μαρινάκη να πάει με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Για "φλώρους" και "μάγκα" πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής μιλούν οι "πράσινοι".

Αν και ανεπίσημα οι ιθύνοντες της "πράσινης" ΠΑΕ εξέφρασαν την θέση τους για τα όσα έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για δεύτερο παιχνίδι πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Αναλυτικά κύκλοι της πράσινη ΠΑΕ σχολίασαν πως κανένας πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα από την ίδρυσή της (κ.κ Κοκάλης, Βαρδινογιάννης, Πηλαδάκης, Πανόπουλος, Πατέρας) δεν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν, στην ανάπαυλα ή μετά το τέλος ενός αγώνα για να τους κριτικάρει ή να τους απαξιώσει.

" Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκ (επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Καραϊσκάκη και προχθές στο ΟΑΚΑ) δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαιρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας.

Ι σως τελικά όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λίγκ με την αξιοπρεπή τους στάση να ήταν "φλώροι" και ο πρώτος "μάγκας" πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ να είναι ο κύριος Μαρινάκης"
ανέφεραν μεταξύ άλλων άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την δυσαρέσκειά τους για την κίνηση αυτή του κ. Μαρινάκη.


ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ