ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όταν ο Φαλκάο σκεφτόταν τον Παναθηναϊκό!

Όταν ο Φαλκάο σκεφτόταν τον Παναθηναϊκό!

Ο κορυφαίος φορ του κόσμου, Ρανταμέλ Φαλκάο είχε φτάσει μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr κάνει ένα flash back στην εποχή που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ αποκαλύπτοντας γιατί δε πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Διαβάστε τι έλεγε ο Κολομβιανός για τους "πράσινους".

Ο κορυφαίος φορ του κόσμου, Ρανταμέλ Φαλκάο είχε φτάσει μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr κάνει ένα flash back στην εποχή που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ αποκαλύπτοντας γιατί δε πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Διαβάστε τι έλεγε ο Κολομβιανός για τους "πράσινους".

Ο άριστος γνώστης του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Χουάν Ραμόν Ρότσα διέγνωσε έγκαιρα το σπάνιο ταλέντο του "σεσημασμένου" γκολτζή καταφέρνοντας να συνάψει προφορική συμφωνία μαζί του κάτω από τη μύτη κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι λάθος χειρισμοί όμως, σε συνδυασμό με το ακριβό πωλητήριο που είχαν θέσει οι "Μιγιονάριος" τον οδήγησαν στην αγκαλιά των Πορτογάλων.

Ο Κολομβιανός στράικερ πριν από τρία χρόνια αναγορεύονταν ως ένας από τους 50 σταρ του μέλλοντος. Στο διάστημα που μεσολάβησε εξελίχθηκε στον κορυφαίο ίσως φορ του πλανήτη.

Όταν ο Φαλκάο σκεφτόταν τον Παναθηναϊκό!
2012 GETTY IMAGES

Ο Φαλκάο το καλοκαίρι του 2009 έχοντας πληροφορηθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αναζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τους "πράσινους" που καθοδηγούνταν εκείνη την εποχή από τον Χενκ Τεν Κάτε.

"Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκό, όμως θέλω να την μελετήσω περισσότερο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση τα τελευταία χρόνια και φυσικά η συγκεκριμένη πρόταση με απασχολεί παρότι είμαι καλά στην Ρίβερ Πλέιτ" δήλωνε στον Τύπο της Αργεντινής.

Οι φήμες ήθελαν τον πρώην τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" Κώστα Αντωνίου να εκφράζει ενστάσεις για τον Φαλκάο λόγω βεβαρημένου ιστορικού του αναφορικά με τραυματισμούς.

Όταν ο Φαλκάο σκεφτόταν τον Παναθηναϊκό!

Πράγματι, ο νυν σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης το 2006 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, η οποία δεν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Έτσι ακολούθησε δεύτερη εγχείρηση, ενώ αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του.

"Ο Φαλκάο γνωρίζει ότι λήγει σύντομα το συμβόλαιό του και γι’ αυτό θέλει να πείσει την διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ για την ανανέωσή του με τις εμφανίσεις του. Γνωρίζει όμως και την επιμονή του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα", έγραφε η "Clarin".

"Δεν εξαρτάται από μένα", δήλωνε στην «Ole» 26χρονος φορ, ενώ το ρεπορτάζ της εφημερίδας ανέφερε πως:
"Δεν είναι ικανοποιημένος από την ως τώρα κατάσταση στην ομάδα, αλλά εκτός του ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει δελεαστική προσφορά, σκέφτεται το μέλλον του".

Όταν ο Φαλκάο σκεφτόταν τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα το "τριφύλλι" είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Φαλκάο. Ουσιαστικά η προσφορά ανήλθε στα 2,5 εκατ. ευρώ ενώ η Ρίβερ Πλέιτ αξίωνε τα τριπλάσια χρήματα για να παραχωρήσει το 100% των δικαιωμάτων του.

Τελικά ο Παναθηναϊκός διέθεσε περίπου 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Σόουζα. Αναντίρρητα, ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά λάθη του πολυμετοχικού «τριφυλλιού».

Την ίδια στιγμή ο Φαλκάο κατέληγε στη Πόρτο έναντι 5 εκατ. ευρώ. Πλέον κοστολογείται από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα 60 εκατ. ευρώ. Μπίνγκο!



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ