ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Στηρίζουμε Μαρινάκη"!

Πατέρας: "Στηρίζουμε Μαρινάκη"!
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Νικόλας Πατέρας υποστήριξε πως ορθώς ο Δαλούκας καταλόγισε το πέναλτι πάνω στον Βύντρα στο "Βικελίδης". Τόνισε, ωστόσο, πως όλος αυτός ο θόρυβος δεν τον κάνει να άρει την εμπιστοσύνη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και να χαλάσει τη φιλία μαζί του.

Ο Νικόλας Πατέρας μίλησε στο ραδιοσταθμό NOVA Σπορ FM με αφορμή τον θόρυβο που ξέσπασε το Σαββατοκύριακο εξαιτίας του πέναλτι που καταλόγισε ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού στο "Βικελίδης" και τις δηλώσεις σε οξύ τόνο του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ακολούθησαν.

"Η διαιτησία του Δαλούκα ήταν κακή γενικά, όμως το πέναλτι κατά την άποψή μου ήταν", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εξέφρασε τη διαφωνία του με την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. "Διαφωνώ στο να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Εμείς ως παράγοντες πρέπει να μη δίνουμε αφορμές στους οπαδούς να πλακώνονται".

Ο Πατέρας κάλεσε τον Μαρινάκη να "βγούμε μαζί στην τηλεόραση ως "αιώνιοι" αντίπαλοι και να δηλώσουμε πως το ποδόσφαιρο γύρισε σελίδα". Και ταυτόχρονα δήλωσε ότι: "Δεν θα θέσουμε ποτέ θέμα αλλαγής του Μαρινάκη από την προεδρία της Superleague. Είναι νέος στο χώρο και έχει υγιείς ιδέες. Μίλησα μαζί του χθες και του είπα ότι το να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις δείχνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Συμφώνησε μαζί μου. Κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να τσακωθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ