ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παζάρια με Κατσουράνη

Παζάρια με Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Κατσουράνης και Παναθηναϊκός προσπαθούν να λύσουν τη συνεργασία τους χωρίς απρόοπτα, όμως συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμα. Αγωνία για Βύντρα που κινδυνεύει να χάσει τρία ματς.

Η "άτυπη" άδεια του Κώστα Κατσουτάνη έληξε την Δευτέρα που μας πέρασε, αφού μέχρι τότε ήταν να βρεθεί λύση στο οικονομικό και ο έμπειρος άσος να λύσει τη συνεργασία τους με τους πράσινους.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε την Δευτέρα, ούτε την Τετάρτη, γεγονός που βάζει έναν επιπλέον πονοκέφαλο στους ανθρώπους των πράσινων, που ήδη τρέχουν με το ζήτημα των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές.

Η πρόταση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με την προηγούμενη και αγγίζει τις 200-250.000 ευρώ μετρητά στα μέσα Δεκέμβρη και άλλες 200.000 ευρώ στο διάστημα Απριλίου Μαΐου σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιφυλάχθηκε να απαντήσει και τόνισε πως θα το συζητήσει με τον πελάτη του, όμως είναι φανερό πως υπάρχει μία σημαντική διαφορά που περιλαμβάνει και τα περσινά οφειλόμενα, όπως και το μπόνους συμμετοχών του Κατσουράνη.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (το αργότερο Δευτέρα), καθώς οι πράσινοι πρέπει να μαζέψουν τις υπογραφές των παικτών για το επόμενο μπόνους της ΟΥΕΦΑ.

Αγωνία για Βύντρα

Τέλος να πούμε πως ο Λουκάς Βύντρα θα εξεταστεί από τους γιατρούς των πράσινων, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής, κι αν η θλάση είναι βαριάς μορφής, τότε κινδυνεύει να χάσει τα επόμενα 2-3 παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή με τον Άρη (7η εντός), Λάτσιο (3η αγωνιστική Γ.Λ εκτός) και ΟΦΗ (8η εκτός).

Διαβάστε επίσης: "Στεγανά" και συστάσεις, Πολιτισμένο "διαζύγιο" με Κατσουράνη, Δέχθηκαν το διακανονισμό οι Νίνης, Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο, Χώρισε ο Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ