ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρεμιέρα με Μπαρτσελόνα ο Φερέιρα"

"Πρεμιέρα με Μπαρτσελόνα ο Φερέιρα"

Στην Αθήνα στέλνουν την Παρασκευή οι Πορτογάλοι τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το "τριφύλλι", να δει την ομάδα με τον Ηρακλή και να την κοουτσάρει την Τετάρτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από την Ελλάδα για ερχομό του και συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα.

Αποκαλυπτικοί για άλλη μια φορά ήταν οι Πορτογάλοι, μόνο που αυτή την φορά έχουν προκαλέσει συναγερμό στο "πράσινο" στρατόπεδο με την είδηση πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έρχεται την Παρασκευή και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η "Α' Βola" ανέφερε πως ο 64χρονος πρώην προπονητής των Μάλαγα και Πόρτο θα βρίσκεται στη Αθήνα μαζί με τους τρεις συνεργάτες του, Νούνο, Ρούι Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες, που θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα του και στην τεχνική ηγεσία των "πράσινων".


" Ο Φερέιρα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και η πρεμιέρα του είναι δεδομένη: Την Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξιδεύει την Παρασκευή στην Ελλάδα, όπου τον περιμένει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και η πρόκληση να καταφέρει το πλάνο: Ο Παναθηναϊκός να μείνει στην ιστορία και να πετύχει ο ίδιος σε 18 μήνες αυτό που πέτυχε στην Πόρτο σε τρεις σεζόν", υποστηρίζει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:


" Με την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ζεσουάλδο θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση και με δύο άτομα που θα είναι στο τεχνικό τιμ, στο οποίο θα παρίστανται και οι Νούνο, Ρούι Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες, που θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί του ως συνεργάτες".


Βλέπει με Ηρακλή... κοουτσάρει με Μπαρτσελόνα


Στην συνέχεια, το άρθρο αναφέρει και τις πρώτες του κινήσεις στην Ελλάδα, παρακολουθώντας την νέα του ομάδα: " Το Σάββατο ο Ζεσουάλδο θα βρίσκεται στις εξέδρες παρακολουθώντας τον αγώνα του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί αφού πρώτα έχει παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και στον κόσμο".


" Ο Φερέιρα αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας, που εκτίμησε ότι η φήμη που έχει στην Πορτογαλία και η εμπειρία του αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για να σωθεί η χρονιά. Εχοντας την πείρα του Champions League, ήδη έχει ζητηθεί από τον Ζεσουάλδο να καθοδηγήσει την ομάδα στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας για το ηθικό της ελληνικής ομάδας" υποστήριξε για το πρώτο ματς που θα κοουτσάρει ο 64χρονος.


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι συμπατριώτες του Φερέιρα υποστηρίζουν πως θα παραμένει σιωπηλός και θα κάνεις δηλώσεις μόνο όταν υπογράψει το συμβόλαιο του και παρουσιαστεί ως ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.


Επιβεβαίωση και ραντεβού


Αργά το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν οι φήμες από την Πορτογαλία καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στην Αθήνα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Ο 64χρονος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα λίγο μετά την συνάντηση του Νικόλα Πατέρα με τους Αντωνίου και Φρέιτας με σκοπό να συναντηθεί με τον "ισχυρό άνδρα" και να αποφασίσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, (κάτι που φαντάζει πιο εφικτό από ποτέ) παρόλο που από το "πράσινο" στρατόπεδο θεωρείται πως ακόμα δεν είναι οριστικό ή τελεσίδικο τίποτα ακόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ