ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο Μολέντο

Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά δύσκολα θα ληφθεί το ρίσκο της συμμετοχής του στο ματς με τον Λεβαδειακό. Πηγαίνει στην Αγγλία ο Πόπα.

Έχοντας προπονηθεί πιο δυνατά αυτή την εβδομάδα, ο Ροντρίγκο Μολέντο ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής (27/1) στο "Γεώργιος Καλφάτης". Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος προέρχεται από απραξία και θα τύχει προσεκτικής διαχείρισης, προκειμένου να μην υποστεί υποτροπή στο δικέφαλο.

Ο Χουλτ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Κουρμπέλης έκανε αποφόρτιση ενώ ο Λέτο υποβλήθηκε σε θεραπεία. Εξυπακούεται πως οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις «5-2» και συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι με περιορισμούς. Το Σάββατο (28/1) θα προπονηθούν το απόγευμα και έπειτα, θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στη Ρέντινγκ ο Πόπα

Στην Championship της Αγγλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Πόπα, όπως γράφουν τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης. Ο 28χρονος εξτρέμ συμφώνησε με τη Ρέντινγκ έναντι 825.000 ευρώ ετησίως, μαζί με την Εφορία και η συμφωνία προβλέπει διπλασιασμό των αποδοχών σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League.

Όσο για τη Στεάουα, θα εισπράξει 600.000 ευρώ από την αγγλική ομάδα και θα αποδεσμεύσει άμεσα τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή. Μέχρι πριν λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι επέμεινε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Πόπα με λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ