ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει τον αντι-Νίνη ο Φερέιρα

Ψάχνει τον αντι-Νίνη ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σωτήρη Νίνη αποτελεί μοναδικό ερωτηματικό στην εντεκάδα που θα παρατάξει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (23/1, 19:30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον ανεβασμένο Σωτήρη Νίνη και ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν.

Πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λουίς Γκαρθία καθώς ο Ισπανός είναι ο μόνος αριστεροπόδαρος μέσος στο ρόστερ (πλην του σίγουρα βασικού Λέτο) και όπως είναι γνωστό στο σύστημα του Φερέιρα, ο Νίνης αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ.

Εκτός από τον Ισπανό τη συγκεκριμένη θέση διεκδικούν τόσο ο Στέργος Μαρίνος όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη με το Γιώργο Καραγκούνη.

Οι υπόλοιποι δέκα όμως θεωρούνται δεδομένοι. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ξανά ο Αλέξης Τζόρβας, ενώ στην άμυνα θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με παρτενέρ τον Σεντρίκ Καντέ και στα άκρα θα υπάρχουν οι Βύντρα και Σπυρόπουλος.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχοντας μπροστά του τον Κατσουράνη και όποιον αντικαταστήσει τελικά τον Νίνη, ενώ στην επίθεση τον Τζιμπρίλ Σισέ θα υποστηρίζει από αριστερά ο Σεμπάστιαν Λέτο και από δεξιά ο Σιντνεί Γκοβού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ