ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σισέ, έτοιμος να ανθίσει"

"Σισέ, έτοιμος να ανθίσει"
INTIME SPORTS

Για την αγωνιστική ανάσταση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, έχει εκτενές αφιέρωμα η ιστοσελίδα του France Football.

Οι Γάλλοι, γράφουν για την καλή ατμόσφαιρα που έχει συναντήσει ο 29χρονος επιθετικός στην Ελλάδα, τους φίλους του, Γκοβού και Μπουμσόνγκ, αλλά και το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Γαλλίας.

Η εκτίμηση των συμπατριωτών του Τζιμπρίλ Σισέ, είναι πως ο άσος του Παναθηναϊκού, είναι πλέον έτοιμος να... ανθίσει.

"Όλοι γνωρίζουμε τον Τζιμπρίλ Σισέ, είτε από την παρουσία του στη Λίβερπουλ και στη Μαρσέιγ, είτε από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, είτε λόγω των 50 διαφορετικών κουρεμάτων που αλλάζει στη διάρκεια της χρονιάς. Σήμερα, ο Σισέ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και φαίνεται επιτέλους έτοιμος να ανθίσει.

Στον Παναθηναϊκό έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και των διοικούντων, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει δέκα, είκοσι, τριάντα γκολ. Είναι καλύτερη η ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό; Ίσως είναι ένας σημαντικός παράγοντας, η ομάδα ή οι ποδοσφαιριστές δεν αγχώνονται, ενώ αυτή τη χρονιά έχει βρει τον Σιντνεΐ Γκοβού και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, και οι δύο συμπατριώτες του Γάλλοι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, αλλά και στη Μαρσέιγ υπήρχε, δεν είναι πάντα αυτή η αιτία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μοιάζει δεδομένο, είναι ότι για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ σκοράρει κατά ριπάς και αυτό είναι το σημαντικότερο. Μένει να πλανάται το ερώτημα εάν ο Τζιμπρίλ μπορεί να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Λοράν Μπλαν θα κληθεί να αποφασίσει, αλλά ο 29χρονος επιθετικός έχει σίγουρα τις ικανότητες να ανταποκριθει... Το μυαλό, το ταλέντο...", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ