ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις για επιθετικό και Λεωφόρο

Σκέψεις για επιθετικό και Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να επισπεύσει την απόκτηση επιθετικού, ωστόσο ο πρώτος στόχος, ο Ούκρα, τραυματίστηκε κι αυτός! Σκέψεις για χρήση της Λεωφόρου στην πρεμιέρα της Superleague με Ξάνθη.

Υπό άλλες συνθήκες η νίκη επί της Τζένοα, έστω και σε φιλικό, θα γινόταν δεκτή στον Παναθηναϊκό με ενθουσιασμό. Όμως τώρα, υπάρχουν άλλες έννοιες.

Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, που θύμιζε οργωμένο χωράφι έτοιμο για σπορά και ασφαλώς όχι γήπεδο ποδοσφαίρου, σόκαρε τους "πράσινους", δεδομένου ότι μόλις πριν λίγες μέρες υποτίθεται ότι είχε ανακατασκευαστεί. Ακόμα περισσότερο, όμως, τους σόκαρε ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος, που αποτελεί τη δύναμη πυρός της ομάδας, υπέστη στο 17' ελαφρά θλάση στον δικέφαλο, όπως αναφέρει η πρώτη διάγνωση (η μαγνητική τομογραφία, στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα, θα φανερώσει ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς), και θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον 20 μέρες εκτός δράσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κινηθεί επειγόντως για την απόκτηση επιθετικού. Ένα θέμα που σέρνεται εδώ και καιρό, μάλιστα εσχάτως ο Δημήτρης Γόντικας το είχε θέσει σε απόλυτη εξάρτηση με τις αποχωρήσεις συγκεκριμένων παικτών. "Αν φύγουν οι Κλέιτον και Μάντζιος, τότε μόνο θα πάρουμε επιθετικό", είχε πει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, φαίνεται όμως πως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν. Και οι "πράσινοι" θα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να μη μείνει ο Πετρόπουλος μόνος του.

Χτύπησε ο Ούκρα!

Το κακό είναι πως αυτός που φαίνεται να είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος του Παναθηναϊκού χτήπησε κι αυτός! Ο Πορτογάλος Ούκρα τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Πόρτο με την Μπέιρα Μαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Κατόπιν τούτου είναι άγνωστο αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ασχολείται μαζί του. Στην Πορτογαλία πάντως επιμένουν ότι οι "πράσινοι" θα κάνουν τις αμέσως προσεχείς μέρεςε νέα επαφή με την Πόρτο προκειμένου να την πείσουν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον παίκτη, ο οποίος βλέπει με πολύ καλό μάτι τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα άλλοι παίκτες που σύμφωνα με τον Τύπο φέρεται να απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι ο Αφρικανός επιθετικός της Σανταντέρ, Μοχάμεντ Τσιτέ, ο Καϊσέδο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκέργκελι της Τζένοα.

Σκέψεις για Λεωφόρο

Η άλλη μεγάλη έννοια που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι φυσικά το γήπεδο. Με την εικόνα που παρουσίαζε την Κυριακή ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι σχεδόν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο κι έτσι τίθεται θέμα όσον αφορά τον αγώνα της πρεμιέρας της Superleague με την Ξάνθη, που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή.

Τη Δευτέρα θα γίνει μια σύσκεψη με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, την εταιρεία που έβαλε τον χλοοτάπητα και την ΑΕΚ (που είναι κι αυτή άμεσα ενδιαφερόμενη, καθώς την Πέμπτη υποδέχεται την Νταντί στον επαναληπτικό του Europa League) προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το χθεσινό χάλι, αλλά κυρίως για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν λάβει εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο ως την Παρασκευή, τότε είτε θα ζητήσει αναβολή του αγώνα με την Ξάνθη είτε θα αναζητήσει άλλη έδρα. Ήδη από την Κυριακή γίνονται σκέψεις μετακόμισης στη Λεωφόρο, την οποία χρησιμοποιεί η Golden Team και ο χλοοτάπητας είναι σε καλή κατάσταση. Το ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών διευκολύνει αυτό το σενάριο, αλλά ακόμα τα πάντα είναι ανοικτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ