ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπυρόπουλος: "Άμα θέλετε παίξτε το άσο..."

Σπυρόπουλος: "Άμα θέλετε παίξτε το άσο..."
INTIME SPORTS

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο χαρακτήρισε ο Νίκος Σπυρόπουλος το γεγονός πως οι "πράσινοι" μπορούν να κάνουν όπως πριν δύο χρόνια την ανατροπή των δεδομένων στον όμιλο και από τελευταίοι να πάρουν την πρόκριση.

Με την ελπίδα να πετύχουν ότι και πριν δύο χρόνια εμφανίστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος για τους συμπαίκτες του στο "τριφύλλι" εκπροσωπώντας στην συνέντευξη Τύπου την πλευρά των παικτών. Ο Ελληνας αμυντικός αναφερόμενος στην υπόθεση πρόκριση είπε ότι μπορούν να κάνουν ότι και πριν δύο χρόνια ενώ έδωσε και προγνωστικά για το στοίχημα και διευκρίνισε όποιος θέλει να το "παίξει"... άσο.


Αναλυτικά όσα τόνισε ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός:

" Όπως είχαμε πει και στο πρώτο παιχνίδι δυνατό στοιχείο της Ρουμπίν είναι πως παίζει σαν ομάδα. Η επιτυχία οφείλεται στο σύνολο της".

- Έρχεστε από νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είστε το ίδιο συγκεντρωμένοι;
" Αν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο, όπως του Παναθηναϊκού, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό, να έχεις διάρκεια και να διεκδικείς σε κάθε ματς την νίκη. Και όχι να δεις βαρύτητα μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια."

- Για τον κόσμο που δεν θα είναι πολύς...
" Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο, να μας βοηθήσει. Αλλά όταν θα μπούμε στο γήπεδο δεν θα μας επηρεάσει το ότι δεν θα είναι περισσότεροι."

- Ήσουν και πριν δύο χρόνια στην ομάδα που έκανε την μεγάλη ανατροπή. Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και φέτος;
" Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ελπίζω να το κάνουμε και τώρα. Όπως πριν από δύο χρόνια."

- Φέρατε ζεστά ρούχα;
" Κανένα πρόβλημα. Έχουμε γάντια, σκούφους, από όλα."

Οι μπουκ έχουν φαβορί την Ρουμπίν; Σας επηρεάζει αυτό;
" Οχι, τι να μας επηρεάσει...Άμα θέλετε παίξτε το άσο... (είπε και γέλασε)"

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ