ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάση πρώτη... Λισσαβόνα

Στάση πρώτη... Λισσαβόνα

Στη Λισσαβόνα και την Πορτογαλία είναι από το μεσημέρι της Τρίτης, οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας με σκοπό να ξεκινήσουν την σειρά επαφών με τους υποψήφιους προπονητές, αρχή γενομένης με την συνάντησή τους με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, πρών τεχνικό τη Μάλαγα και παλιότερα της Πόρτο.


Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού κατέληξαν στις πέντε επιλογές που είχαν απ¨όλες στα πλάνα τους αφού αυτές κάλυπταν τις φιλοδoξίες για την κάλυψη με το καλύτερο δυνατό τρόπο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ετσι, η αρχή έγινε με τον Πορτογάλο τεχνικό που θεωρείται -και δικαιολογημένα- το πρώτο φαβορί και είναι ο προπονητής με τον οποίο ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός διευθυντής θα συζητήσουν αρχικά για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.

Επόμενες περιπτώσεις αυτές των Χαβιέρ Αγκίρε και Μαρσέλο Μπιέλσα με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού να ταξιδεύουν στην Μαδρίτη μετά την Λισαββόνα, για να συναντηθούν με τον Μεξικάνο τεχνικό και πρώην προπονητή της Ατλέτικο ενώ σειρά θα έχει ο Αργεντίνος πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιλής.

Στόχος των δύο ανθρώπων του ΅τριφυλλιού΅ να συλλέξουν τα στοιχεία αυτά για το προφίλ που έχουν στα πλάνα τους οι διοικούντες της ΠΑΕ και παράλληλα να διαπιστώσουν ποιοι από τους πέντε θέλουν να δουλέψουν στο ΅τριφύλλι΅ αλλά και με ποιους οικονομικούς όρους.

Αυτό ωστόσο που υπάρχει ως πληροφορία από κύκλους της ΠΑΕ είναι η ομάδα να ΅κλείσει΅ θετικά το συντομέτερο το θέμα και μέχρι την Κυριακή να έχει καταλήξει στον εκλεκτό προπονητή που θα έρθει, θα παρουσιαστεί και θα σηκώσει μανίκια για δουλειά 'αν ειναι εφικτό' και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας που υπάρχει ο χρόνος για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και το ρόστερ του.

Πατέρας: 'Εχουμε τον σαγώνια

Για το θέμα του προπονητή ρωτήθηκε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικος Πατέρας λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Superleague: "Τώρα έχουμε τον σαγώνια" ήταν η απάντησή του!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ