ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Έμπεν

Στην Αθήνα ο Έμπεν
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα ο Λόρενς Έμπεν, μετά την προβληματική εικόνα των πράσινων στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ενοχλημένος ο Νικόλας Πατέρας που δεν αποκλείεται να πάει ξανά στην Παιανία.

Οι κακές εμφανίσεις των πράσινων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους διοικούντες του "τριφυλλιού", που σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν σε όλα με τον Λόρενς Έμπεν για να αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Καβάλας ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε όσον αφορά την υπομονή της διοίκησης για τις κακές εμφανίσεις των πράσινων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Πλέον είναι φανερό πως υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού οι παίκτες του "τριφυλλιού" δεν έχουν ούτε την έκρηξη, ούτε τις απαιτούμενες επιστροφές που χρειάζεται σε αγώνες με μεγάλη ένταση.

Έτσι λοιπόν έχει ληφθεί η απόφαση για συνεργασία με τον γυμναστή Λόρενς Έμπεν, ο οποίος ήταν στην ομάδα την περσινή σεζόν, μια σεζόν στην οποία οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολλανδός έφτασε στην χώρα μας την Κυριακή το απόγευμα και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται στην Παιανία για να μιλήσει με τον Νίκο Νιόπλια. Ο Έμπεν αναμένεται να ζητήσει εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα ενημερωθεί και από τον Αντώνη Κέζο για την πορεία της δουλειάς.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η θέση του Αντώνη Κέζου γίνεται δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθεί από τον σύλλογο.

Εκνευρισμένος ο Πατέρας

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι ενοχλημένος με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και γ' αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε να κατηφορίζει και πάλι για την Παιανία, με σκοπό να τα... ψάλει στους παίκτες της ομάδας.

Μια ημέρα νωρίτερα ο Νίκος Νιόπλιας με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας μίλησαν, θέλοντας να βρουν τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης των πράσινων. Όπως και να έχει η Δευτέρα αναμένεται να είναι σημαντική ημέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ