ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μικροσκόπιο ο Φορτούνης

Στο μικροσκόπιο ο Φορτούνης
INTIME SPORTS

Θέληση να επενδύσει στο νέο αίμα δείχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης. Πλην των δύοΝιγηριανών Σάνι και Ονάζι, στη λίστα του Μενέσες βρίσκονται και πολλοί παίκτες από την εγχώρια αγορά.

Στο "τριφύλλι" κοιτούν την επόμενη ημέρα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα τις τελευταίες ημέρες, τόσο με την πρόσφατη έλευση του Γάλλου (με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού) Ανταμά Γκιντιαλά αλλά και την άφιξη (σ.σ. σήμερα έρχονται στην Ελλάδα) των Νιγηριανών σταρ (με την U-17) Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι.

Παράλληλα όμως δεν παύουν να ασχολούνται με το τσεκάρισμα των ταλέντων από την ελληνική αγορά, και μία από τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο 18άχρονος Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που "έλαμψε" με την παρουσία του.

Ο Πάουλο Μενέσες τον έχει ήδη βάλει στην λίστα των... υπό-παρακολούθηση παικτών και από εδώ και στο εξής θα υπάρχει άνθρωπος του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του Αστέρα προκειμένου να "τσεκάρει" τον Φορτούνη.

Το σίγουρο είναι ότι πλην του 18χρονου μέσου του Αστέρα υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές εντός Ελλάδας, οι οποίοι παρακολουθούνται με προσοχή από τους "πράσινους", όπως ο 20χρονος Χρήστος Χρυσοφάκης του Εργοτέλη, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά -μπαίνοντας ως αλλαγή- στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Παράλληλα είναι θέμα χρόνου είναι να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού αρκετοί παίκτες από τη Golden Team.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι 16χρονοι Στέφανος Καπίνος (τερματοφύλακας), Χάρης Μαυρίας (μεσοεπιθετικός), ο 18χρονος Τάσος Λαγός (αμυντικό χαφ), ο 19χρονος Ξενοφών Φέτσης (αμυντικό χαφ), καθώς επίσης ο 18χρονος Κογκολέζος Λάντο Φουσού (μεσοαμυντικός) και ο 15χρονος Ιβοριανός Ανταμά Γκουινταλά που προέρχεται από τις ακαδημίες της Σοσό, αποτελούν τη νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών που αργά ή γρήγορα θα πάρουν ευκαιρίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ