ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία με Γιουνάιτεντ για Νίνη!

Συμφωνία με Γιουνάιτεντ για Νίνη!
INTIME SPORTS

Το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη το έχουμε ακούσει εδώ και μέρες. Το ότι συμφώνησε, όμως, με τον Παναθηναϊκό πρώτη φορά ακούγεται! Και το αναπαράγει αγγλική ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα footylatest.com ξεκινά την αναφορά της στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός για το Champions League αναφέροντας πως σε αυτόν θα αγωνιστεί ένας μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σωτήρης Νίνης, για τον οποίον έχουν εξυφανθεί διάφορα μεταγραφικά σενάρια τον τελευταίο καιρό. Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ δεν είναι καινούριο, έχει ακουστεί εδώ και μέρες. Ωστόσο η ιστοσελίδα προχωρά ένα βήμα παραπάνω κάνοντας λόγο για φήμες, βάσει των οποίων οι "μπέμπηδες" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή για ποσό που αγγίζει τα 8 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Ήτοι περίπου 10 εκατομμύρια Ευρώ.

Όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα που έχουν περιλάβει στο συμβόλαιο του Νίνη οι "πράσινοι". Κι αυτό είναι που γεννά υποψίες όσον αφορά την αξιοπιστία του θέματος. Διότι το μόνο εύκολο είναι να επικαλεστείς μια ρήτρα που την ξέρει όλος ο κόσμος. Σε κάθε περίπτωση κι αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν μιλούν γι' αυτό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ