ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση των τεσσάρων

Συνάντηση των τεσσάρων
Πολέμης INTIME SPORTS

Γόντικας, Βεκρής, Πολέμης και Νίκας αναμένεται να έχουν την πρώτη τους συνάντηση το Σάββατο, προκειμένου να μιλήσουν για όσα θέματα εκκρεμούν και θέλουν άμεσα λύσεις, αφού η "πράσινη" ΠΑΕ για πολύ καιρό ήταν "ακέφαλη".

Την πρώτη της συνάντηση και συζήτηση θα έχει το Σάββατο, η Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Δημήτρης Γόντικας, Τζόνι Βεκρής, Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας μετά την συνάντησή τους στο Δ.Σ. και όσα προέκυψαν αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βάλουν τα πράγματα σε μια ροή αφού το "τριφύλλι" ήταν ακέφαλο διοικητικά για αρκετό διάστημα.

Αρχικά, ο Δημήτρης Γόντικας και ο Τζόνι Βεκρής αναμένεται να ενημερώσουν τους κ.κ. Πολέμη και Νίκα για πολλά πράγματα που γνωρίζουν από την μέχρι τώρα προσηλωμένη τους παρουσία στα κοινά και με δεδομένο ότι ξέρουν καταστάσεις και γεγονότα.

Εν συνεχεία από κοινοί οι τέσσερις θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τόσο σε οικονομικό επίπεδο μέχρι και μεταγραφικά. Παράλληλα θα οριστεί και ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί πιο "στενά" τα δρώμενα στην Λίγκα.

Εξάλλου στην πρώτη τους συνάντηση μετά το Δ.Σ. η "τετράδα" αποφάσισε να μην παραχωρηθεί κανείς παίκτης επομένως λειτούργησε θετικά, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει με πιθανών την απόφαση μιας μεταγραφής (αν αυτό κρίνεται αναγκαίο και από την τεχνική ηγεσία).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ