ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλάνα του Αναστασίου για την ενδεκάδα

Τα πλάνα του Αναστασίου για την ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς προβληματίζεται για δυο θέσεις.

Ένα ακόμα πολύ σοβαρό τεστ για την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι πράσινοι προέρχονται από μια ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και μια ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και φυσικά θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και παράλληλα να πάρουν το πρώτο τους φετινό ντέρμπι.

Το τριφύλλι έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες αλλά σε σχέση με το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα έχει δυο παραπάνω λύσεις και αυτές είναι ο Ρισβάνης που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και ο Πράνιτς που με μια προπόνηση μπήκε στην αποστολή.

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο Κροάτης δεν είναι καλά και ελοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής και για αυτό αν βρεθεί στην ενδεκάδα η παρουσία του θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και τον Ρισβάνη που είναι ετοιμοπόλεμος και ο Αναστασίου θα κρίνει αν θα αγωνιστεί η όχι.

Ο 40χρονος τεχνικός ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στα τελικά του πλάνα ή τουλάχιστον δεν θέλησε να τα φανερώσει και αυτό θα συμβεί μόνο κατά την ανακοίνωση της ενδεκάδας.

Το πιθανό σχήμα

Από τη στιγμή όμως που οι πράσινοι τα πήγαν αρκετά καλά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενδεχομένως και η ήττα ήρθε από ένα λάθος είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Το τριφύλλι αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά και τον Νάνο αριστερά ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ.

Στα χαφ θα βρεθεί ο Λαγός με τον Ζέκα και τον Αμπέντ και μπροστά τους ο Ατζαγκούν ενώ οι δυο επιθετικοί θα είναι ο Μπεργκ με τον Κλωναρίδη.

Τα δυο σενάρια

Δυο είναι τα σενάρια που μπορούν να επιφέρουν αλλαγές. Το ένα να παίξει ο Πρανιτς από την αρχή και τον Αμπεντ να παίρνει την θέση του Ατζαγκούν έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να προσδώσει εμπειρία στα χαφ.

Το δεύτερο να αγωνιστεί ένας εκ των Καρέλη ή Ντίνα αντί των Κλωναρίδη η Ατζαγκούν αντίστοιχα. Όλα όμως θα ξεκαθαρισουν όπως γράψαμε λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ