ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Δευτέρα "αποκαλύπτεται" ο πρίγκιπας

Την Δευτέρα "αποκαλύπτεται" ο πρίγκιπας

Μια θρησκευτική γιορτή η αιτία της καθυστέρησης αποστολής των εγγράφων και πληρεξούσιων από τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Διαβάστε τι λένε Τσάκας και Πετρόπουλος.

Προσωρινή αναβολή φέρεται να παίρνει η παροχή των πειστηρίων της ύπαρξης του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αγωνία στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού και για την περίπτωσή του Σαουδάραβα αλλά και για την συμπεριφορά του Τζίγγερ αφού υπήρχε περιθώριο μέχρι το απόγευμα.

Η θρησκευτική γιορτή και συνάμα αργία Al-Yaom Al Watany ή αλλιώς η 81η επέτειος της ίδρυσης του κράτους της Σαουδικής Αραβίας είναι υπέυθυνη για τις εξελίξεις στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή, Βλάσης Τσάκας, που βρίσκεται ήδη στην Τζέντα υποστήριξε πως ο δικηγόρος του Παναγιώτης Πετρόπουλος θα έχει τη Δευτέρα (και όχι σήμερα) το πληρεξούσιο και την εγγυητική επιστολή για να την παραδόσει στον νομικό γραφείο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πλέον αυτή η είδηση έρχεται σε αντίθεση με το χρονικό όριο που είχε θέσει ο Τζίγγερ και το οποίο λήγει στις 18:00 της Πέμπτης.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα ισχυρίζεται ότι εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, για να τον ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών και να κάνουν τα πλάνα τους.

Τσάκας: "Την Δευτέρα η εξουσιοδότηση"

Το γεγονός αυτό με την αργία επιβεβαίωσε και ο Βλάσης Τσάκας που σε νέες δηλώσεις στο ν NovaΣΠΟΡ FM 94,6. αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε:

-το πότε θα έρθει η εξουσιοδότηση: " Δεν υπάρχει τρόπος να πάει αυτή η εξουσιοδότηση σήμερα. Θα είναι στα χέρια του δικηγόρου μας τη Δευτέρα το πρωί. Εγώ δεν ήξερα πως είναι τριήμερη γιορτή".

-τους λόγους που ο πρίγκιπας δεν παίρνει δημόσια θέση: "Προσπαθώ να τον πείσω να κάνει μια δήλωση σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει, στον αέρα ή γραπτώς. Του ζήτησα να μιλήσει στον αέρα και μου απάντησε ευγενικά όχι. Πιθανώς σήμερα να κάνει κάποια δήλωση".

-το αν βρίσκονται στην Τζέντα: "Είμαστε μαζί, όχι στη Σαουδική Αραβία, ούτε στην Ευρώπη. Κάπου για ξεκούραση".

-το αν έχει μιλήσει ο πρίγκιπας με τον Γ. Βαρδινογιάννη: "Δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο από κανέναν. Μιλήσαμε μόνο με τον δικηγόρο του. Θα γνωριστούμε εφόσον προχωρήσουμε από Δευτέρα".

-το αν θα υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υπόθεση: "Το ξέρουμε πως υπάρχει προθεσμία. Δεν πιστεύω να έρθουμε τη Δευτέρα το πρωί και να μας πουν ‘τελειώσαμε, την πήραν την ομάδα άλλοι’. Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα".

Πετρόπουλος: "Θεωρώ σοβαρή... την περίπτωση"

Ο δικηγόρος που θα κληθεί να έρθει σε επαφή με τον όμολογό του από πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παναγιώτης Πετρόπουλος ανέφερε για τον Σαουδάραβα πρίγκιπα πως πρόκειται για σοβαρή περίπτωση.

Παράλληλα, στις δηλώσεις του στον Sentra 103,3 FM ο δικηκόγος τόνισε πως αναμένει το πληρεξούσιο για να προχωρήσει στις επαφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Πετρόπουλος:

- Για το αν υπάρχει κάποια νέα ουσιαστική εξέλιξη...

" Κατά τελευταίες ώρες όχι. Αυτό που μπορώ να σας πως είναι ότι αναμένω πλέον το πληρεξούσιο. Αμέσως μόλις φτάσει θα επικοινωνήσω με τον συνάδελφο μου, που εκπροσωπεί τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη."

- Για το πώς κρίνει ο ίδιος την υπόθεση με τον πρίγκιπα Σουλτάν

" Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Μέχρι στιγμής, από την αντιμετώπιση που έχω προσωπικά βλέπω πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Όμως δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο αν δεν έχω στα χεριά μου το πληρεξούσιο.

Αν ήμουν στην απέναντι πλευρά το ίδιο θα ζητούσα. Τα όσα γνωρίζουμε από αυτά που διέπουν τις εμπορικές συναλλαγές διεθνώς για να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι, πρέπει ορισμένες βασικές λεπτομέρειες να νομιμοποιηθούν.

- Για το αν κρίνει σοβαρή την περίπτωση...

" Εγώ την θεωρώ σοβαρή, όπως θα αντιμετώπιζα και οποιαδήποτε υπόθεση κι αν ερχόταν στο γραφείο μου. Αν το θέμα δεν είχε πάρει τη διάσταση, που έχει πάρει λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κοινωνικό μέγεθος, δεν θα αμφισβητούσαμε."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ