ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ξυπνητήρι, τα 3 πόδια του Σισέ και ο Γκμοχ

Το ξυπνητήρι, τα 3 πόδια του Σισέ και ο Γκμοχ
Σισέ Γκμοχ INTIME SPORTS

Ο Λουίς Γκαρθία μίλησε για την επεισοδιακή νίκη των πράσινων επί του Ηρακλή με 4-2 και τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του "ξύπνησα" γρήγορα και αντέδρασαν. "Έχει τρία... πόδια ο Σισέ", δήλωσε ο Γιάτσεκ Γκμοχ. (Video)

Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού Λουίς Γκαρθία μίλησε στα PrasinaNea.gr μετά το παιχνίδι του "τριφυλλιού" με τον Ηρακλή.

Λουίς στο ματς με τον Ηρακλή έκανες ίσως την καλύτερή σου εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού...

"Ναι συμφωνώ. Οι προηγούμενες εμφανίσεις μου ίσως να μην ήταν και τόσο καλές, αλλά σιγά-σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Και η ομάδα όμως μετά το κακό της ξεκίνημα στον αγώνα, άρχισε να πιέζει ψηλά και σωστά, άρχισε να παίζει καλά και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό".

Τι έφταιξε και είχατε πάλι αυτό το μικρό μπλακ-αουτ που έβαλε τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ με 2-0;

"Οντας για 10-15 λεπτά πάθαμε ένα μπλακ-άουτ. Κάναμε λάθη που μας κόστισαν τα δύο γκολ, όμως μετά η ομάδα “ξύπνησε” και άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα. Είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό μας έδωσε την ηρεμία να μπούμε πιο σωστά στο β’ μέρος και να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον έναν νέο προπονητή. Πιστεύεις ότι μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα συνολικά;

"Βεβαίως. Περιμένουμε να δούμε τί θα ζητήσει από εμάς και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε πάρα πολύ για να περάσει τα στοιχεία που θέλει μέσα στην ομάδα. Ευελπιστώ πως θα μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούμε στο δικό του στυλ και να παίζουμε όπως θέλει".

Εχεις παρακολουθήσει την πορεία και την καριέρα του;

"Ασφαλώς. Τελευταία ήταν στην Ισπανία, στη Μάλαγα, όπου παρότι η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα από πλευράς συγκομιδής βαθμών, έπαιζε πολύ καλά. Τον γνωρίζω βεβαίως πολύ καλά και από το παρελθόν του σε πολλές σπουδαίες ομάδες, όπου έκανε σπουδαία καριέρα. Οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν μαζί του...".

Γκμοχ: "Ο Σισέ έχει τρία... πόδια"!

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στον NovaSportfm 94.6 για το σύντομο πέρασμα του από τους πράσινους...

" Ο Σισέ είναι πολύ σπουδαίος παίκτης, αλλά χρειάζεται τροφοδότηση. Έχει τρομερή ταχύτητα και αλτικότητα. Πηδά με τρία πόδια. Πρέπει να αξιοποιεί η ομάδα τις δυνατότητές του. Μίλησα μαζί του και του είπα τι θέλω από εκείνον, όπως και από τους άλλους παίκτες. Ο Μπουμσόνγκ ήταν εξαιρετικός χθες, κανένας δεν μπορούσε να περάσει. Ο Γκαρσία μιλά στην μπάλα.

Πόσος καιρός πέρασε που είχαμε να βάλουμε γκολ από στημένες φάσεις; Πρέπει να έχεις υπομονή με τους παίκτες. Ο Ζιλμπέρτο ξεκινά σχεδόν πάντα λιγότερο φρέσκος, αλλά ανεβαίνει και στο δεύτερο μέρος ήταν τανκ. Ο Σπυρόπουλος στο πρώτο μέρος ήταν καρφωμένος και στην επανάληψη ανέβαινε συνέχεια. Ο Μαρίνος μού ζητούσε να μην τον βγάλω. Με την παρουσία του Πλεσί κυριαρχούσαμε στον αέρα.

Ο Κατσουράνης θέλει να κουμαντάρει την ομάδα. Θα ήταν καλύτερος σαν χαφ, αλλά όταν υπάρχει πολύ πρέσινγκ από την αντίπαλη ομάδα και παίρνει την μπάλα με πλάτη, δυσκολεύεται. Με αυτά τα λίγα που διορθώθηκαν και με τους άξιους παίκτες που έχουμε ήρθε το αποτέλεσμα".

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, είπε: " Χρειάζεται ακόμη βελτίωση η ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρει ο Φερέιρα. Του έχω εμπιστοσύνη κι έχει αποδείξει την αξία του. Η παρουσία του Κάρλος Φρέιτας θα τον βοηθήσει. Ο Φερέιρα έχει μπροστά του ενάμιση χρόνο για να τα καταφέρει. Η ομάδα έχει καλό υλικό, αλλά χρειάζεται σίγουρα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ