ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τράβηγμα ο Μαμούτε

Τράβηγμα ο Μαμούτε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τράβηγμα στο δικέφαλο έχει υποστεί τελικά ο Γιούρι Μαμούτε και ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του. Χωρίς Εσιέν η προπόνηση της Πέμπτης (21/1).

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (24/1) με το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Στο πρόγραμμα πέρα από τη γνωστή απουσία του Σάντσεθ προστέθηκαν αυτές του Μαμούτε και του Εσιέν.

Ο Γιούρι Μαμούτε δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε δέκα λεπτά στο φιλικό της πρώτης ομάδας με την αντίστοιχη της U20 το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λεωφόρο και ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αμέσως ο Βραζιλιάνος σταμάτησε να τρέχει και αντικαταστάθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Την Πέμπτη (21/1) υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία. Την ίδια ώρα ο Εσιέν πρώτα έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι, ενώ η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ