ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρβας: "Δεν είμαι ευθυνόφοβος"

Τζόρβας: "Δεν είμαι ευθυνόφοβος"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής γκολκίπερ του "τριφυλλιού" Αλέξανδρος Τζόρβας παραδέχθηκε σε δηλώσεις του τα λάθη που του αναλογούν λέγοντας πως δεν είναι ευθυνόφοβος. Τι είπε για πρωτάθλημα, την νίκη επί του Ολυμπιακού, το Τσάμπιονς Λιγκ και τους στόχους του.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε τηλεοπτική του εμφάνιση παραδέχθηκε τα όσα λάθη του αναλογούν στην θέση που αγωνίζεται με αποκορύφωμα την κακή εικόνα του στο ματς με την Κοπεγχάγη, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι ευθυνόφοβος. Ο διεθνής πορτιέρο μίλησε για την πορεία των "πράσινων" σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τους στόχους του αλλά και την βία στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε αποσπάσματα απ' όσα τόνισε ο διεθνής πορτιέρο σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.


" Δεν είμαι ευθυνόφοβος. Έχω παραδεχτεί δημόσια τα λάθη μου και στο παρελθόν, όχι μόνο στο ματς με την Κοπεγχάγη. Ήταν η πιο κακή στιγμή στην καριέρα μου. Αυτό το ματς μάς στοίχισε βαθμολογικό κι εγώ βάζω πάντα πρώτα την ομάδα, το σύνολο.

Η κριτική είναι ένα περίεργο κομμάτι και το γνωρίζουμε στην Ελλάδα. Με ενοχλεί η κριτική που έχει εμπάθεια. Έχω κόψει να διαβάζω οποιαδήποτε κριτική τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς πάντα φτάνει στα αυτιά μου από τον περίγυρο.

Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, ώστε να μη με χαλάει σαν άνθρωπο. Δεν χρειάζεται η κριτική για να δω αν έχω κάνει καλό ή όχι παιχνίδι. Κάποιες φορές η κριτική ξεφεύγει από το αγωνιστικό κομμάτι", υποστήριξε και αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα:

- Για την πορεία του ΠΑΟ στο φετινό πρωτάθλημα...

" Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς στην πρεμιέρα με την Ξάνθη. Αν δεν είχε έρθει το αποτέλεσμα αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι αποτυχημένη, αλλά αρκετά καλή, με δύο επιτυχίες στα τρία ντέρμπι που έχουμε δώσει".

- Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού...


" Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό, οι επτά βαθμοί θα ήταν τεράστια διαφορά για να καλυφθεί. Θα ήταν φοβερά δύσκολο να καλυφθεί μία τέτοια διαφορά και μία ήττα από τον Ολυμπιακό θα μας έθετε ουσιαστικά εκτός τίτλου".

- Για το Champions League..

" Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αν κερδίζαμε την Ρούμπιν στο ΟΑΚΑ ή στη Ρωσία, ίσως είχαμε ελπίδες, αλλά τώρα ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση και θα δώσουμε τα πάντα για αυτό. Αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τη δεύτερη θέση, θα είμαστε τυχεροί".

- Για τους στόχους του..

" Θα ήθελα να με θυμούνται σαν έναν αθλητή εντελώς καθαρό και έξω από διάφορες παγίδες που μπορεί να σου αμαυρώσουν το όνομα στη διάρκεια της καριέρας σου. Η αξιοπρέπεια για μένα είναι το σημαντικότερο στοιχείο που μπορεί να έχει ο άνθρωπος".

- Για τη βία στο ποδόσφαιρo...

" Η βία μού προκαλεί αηδία. Όταν βλέπεις άτομα να μπαίνουν στα γήπεδα, να πετάνε αντικείμενα και να υπάρχει αναταραχή, αυτό το φαινόμενο λυπεί τους πάντες και μας πάει χρόνια πίσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ