ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαρδινογιάννης: "Δεν υφίσταται θέμα"

Βαρδινογιάννης: "Δεν υφίσταται θέμα"
INTIME SPORTS

Έληξε η διορία από πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον πρίγκιπα και όπως φάινεται για τον Τζίγγερ δεν υφίσταται θέμα, μέχρι νεωτέρας. Διαβάστε τι αναφέρει.

Διορία τέλος από πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη για την εμφάνιση του Σαουδάραβα πρίγκιπα και όπως φάινεται για τον Τζίγγερ δεν υφίσταται θέμα, μέχρι νεωτέρας.

Νωρίτερα ο Βλάσης Τσάκας είχε αναφέρει πως την Δευτέρα ο δικηγόρος θα έχει τα πληρεξούσια από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, λόγω μιας θρησκευτικής αργίας.

Έληξε σήμερα στις 5 μ.μ., η 48ωρη προθεσμία που είχε δοθεί από την πλευρά του Βαρδινογιάννη για την έγγραφη εξουσιοδότηση από τον φερόμενο Σαουδάραβα επενδυτή σε δικηγόρο με σκοπό να αρχίσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, ενώ είχαν μιλήσει χθες (σ.σ. Τετάρτη) οι δικηγόροι των δύο πλευρών και είχε τεθεί το θέμα – μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η έγγραφη εξουσιοδότηση που απαιτειται.

Έτσι το δικηγορικό γραφείο Κυριακίδης-Γεωργόπουλος ενημέρωσε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) ότι εξέπνευσε η προθεσμία και ως εκ τούτου, για την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν υφίσταται αυτή την στιγμή ζήτημα ύπαρξης επίσημης προσφοράς.

Από την πρώτη στιγμή ζητούμενο ήταν να εξεταστεί άμεσα η φερεγγυότητα της πρότασης για να μην σέρνεται το θέμα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δόθηκε αυστηρή προθεσμία 48 ωρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ