ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βούκουτιτς: "Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟ"

Βούκουτιτς: "Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟ"
Βούκουτιτς

Ο Κροάτης επιθετικός της Χάιντουκ Άντε Βούκοτιτς μίλησε σε εφημερίδα και αποκάλυψε πως θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο 19χρονος άσος της Χάιντουκ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους πράσινους.

Ακόμα ωστόσο δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δυο ομάδων, όπως τόνισε, όμως εύχεται αυτό να συμβεί σύντομα.

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Ξέρω πολλά γι’ αυτόν. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη. Γνωρίζω ότι συμμετέχει πολύ συχνά στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει διακριθεί. Αν και φέτος δεν τα πήγε τόσο καλά. Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει σπουδαίοι Κροάτες ποδοσφαιριστές. Ο Ασάνοβιτς, ο Βλάοβιτς, ο Μπίσκαν, ο Αντριτς. Τώρα τελευταία έπαιζαν ο Γκαλίνοβιτς και ο Ρουκάβινα. Παρακολουθώ την πορεία του Παναθηναϊκού".

Στη συνέχεια τόνισε: " Δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ίσως να έχουν μιλήσει με τον μάνατζέρ μου. Πάντως με εμένα δεν έχει γίνει κάποια επαφή. Εγώ άλλωστε είμαι ο τελευταίος που θα το μάθει, αφού αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και προφανώς έχει λόγο η Χάιντουκ. Αν όντως ισχύει το ότι με θέλουν, είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω πραγματικά κολακευμένος.

Αν μου κάνουν πρόταση και συμφωνήσει η ομάδα μου, εγώ έρχομαι και τώρα στον Παναθηναϊκό. Εννοείται ότι θέλω. Ποιος δεν θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό;"

Μέχρι στιγμής ο Βούκοτιτς έχει πετύχει 14 τέρματα σε 21 εμφανίσεις με την Χάιντουκ και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων πάνω του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ