ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βύντρα: "Δεν είναι τελικός"

Βύντρα: "Δεν είναι τελικός"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν έδωσε ο Λουκάς Βύντρα, υποστηρίζοντας ότι δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση του Σισέ περί... τελικού.

Για το αν ο Παναθηναϊκός αισθάνεται πίεση για τη νίκη: " Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποια πίεση. Και τη Κοπεγχάγη να κερδίζαμε, το ίδιο θα ίσχυε. Αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι θα τον υλοποιήσουμε".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός ώστε να νικήσει: " Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε ότι η Ρουμπίν έχει πολύ καλό σύνολο, καλές μονάδες και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: " Έχουν πολύ καλό σύνολο. Πρέπει να τους προσέξουμε όλους. Εάν είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως πέρυσι, πιστεύω ότι θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό".


Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Σισέ: " Όχι, δεν συμφωνώ. Ξέρουμε ότι εάν χάσουμε θα έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Άλλα δεν το βλέπω έτσι. Δεν σκεφτόμαστε την ήττα, αλλά τη νίκη".

Για το αν σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: " Δεν το σκέφτομαι τώρα".

Για τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί: " Όπου και να παίξω, δεν με επηρεάζει". Έπειτα γύρισε στον Νίκο Νιόπλια και τόνισε: " Μην ρωτάτε εμένα, τον κόουτς ρωτήστε", με τον Κοζανίτη τεχνικό να βάζει τα γέλια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ