ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Μπορούσαμε περισσότερα γκολ με ΠΑΟΚ"

Χριστοδουλόπουλος: "Μπορούσαμε περισσότερα γκολ με ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του, εύκολη τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και επισήμανε την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ο Χριστοδουλόπουλος φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΝΕΤ και μίλησε για την δική του επιστροφή, για τις αλλαγές προπονητών, για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα βαθμό στην Ευρώπη, για το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Για τον ίδιο: " Όταν μπαίνεις μετά από τόσο καιρό έχεις φοβίες, αν θα παρουσιάσεις το καλό σου πρόσωπο, αλλά όταν νιώθεις καλά θα σου βγει και στο γήπεδο".

Για το κεκλεισμένων των θυρών: " Κάποιες στιγμές νομίζεις ότι είναι φιλικό. Δεν έχεις ρυθμό. Ο κόσμος βοηθάει σε αυτό μας και μας έλλειψε πολύ. Ελπίζω να μην γίνει ξανά".

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ
: " Δεν ήταν αγχωτική, καθώς δεν νιώσαμε πίεση. Δεν αισθάνθηκα ότι κινδυνέψαμε και σαφώς θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ".

Για τις αλλαγές προπονητών στις ομάδες και το αν βοηθούν: " Είναι σημαντική η αλλαγή προπονητή. Τρανό παράδειγμα είναι η AΕΚ που έκανε τρομακτική νίκη".

Για την Ευρώπη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα βαθμό: " Βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση πριν από 2 χρόνια, έχουμε ποιότητα να το ξανακάνουμε, θα παλέψουμε. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στνν Ελλάδα. Και το κύπελλο είναι στόχος. Αλλά αυτές είναι οι υποχρεώσεις μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να ανταποκριθούμε".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μιας ομάδας που δεν πάει καλά: " Αυτό το κλίμα που μπορεί να δημιουργείται μπορεί να αλλάξει από μια νίκη. Αν δεν έχεις καλά αποτελέσματα είναι δύσκολα. Υπάρχει μιζέρια, μια κατήφεια. Σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις για να το αλλάξεις. Τις περισσότερες φορές, όταν κάτι δεν πάει καλά, οι παίκτες κατηγορούν τον προπονητή. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Για αυτό αλλάζουν οι προπονητές. Είναι το εύκολο. Δεν μπορείς να διώξεις εικοσιπέντε παίκτες".

Για τον Σαλπιγγίδη: ' Είναι μεγάλο στοιχείο να παίζεις στην θέση σου. Νομίζω ότι ο Σαλπιγγίδης του ταιριάζει να παίζει μπροστά στην κορυφή. Είδατε τι έκανε με την Εθνική. Γκολ, κέρδισε πέναλτι. Είμαι υπέρ του αν ο παίκτης παίζει, να παίζει στην θέση του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ