ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Εσιέν και Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Εσιέν και Πράνιτς ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Πέμπτη (14/1) τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τους δυο πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του, Εσιέν, Πράνιτς, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Με δυο πολύ σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Πέμπτη (14/1) τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει στη διάθεση του τους Εσιέν και Πράνιτς οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Τετάρτης (13/1) και ακολούθησαν θεραπεία.

Εκτός φυσικά έμειναν και όσοι δεν υπολογίζονται όλο αυτό το διάστημα Νίνης, Δώνης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης αλλά και οι Μαρινάκης, Χουχούμης.

Επίσης εκτός από δεύτερο συνεχόμενο ματς Κυπέλλου οι νεαροί Αγγελόπουλος, Λάμπρου που ήταν παρόντες στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και ο Ευαγγέλου. Φυσικά δεν βρίσκεται στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ιταλός τεχνικός και ο τραυματίας Σέρχιο Σάντσεθ, ο Στιλ αλλά και ο Μαμούτε ο οποίος από την Τετάρτη είναι επίσημα παίκτες των πράσινων.

Αντίθετα μετά από αρκετά παιχνίδια επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού ο Ρόμπιν Λουντ με τον Φιλανδό άσο να έχει επιλεγεί στην αρχική 19άδα αλλά να είναι και στην 18άδα καθώς στους 19 βρίσκονται τρεις γκολκίπερ εκ των οποίων ο ένας, πιθανότατα ο Γιαννακόπουλος θα είναι εκτός. Επίσης στους εκλεκτούς του Στραματσόντι βρίσκονται και οι Μέστο Μπουμάλ.

"Την τελευταία του προπόνηση πριν την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/01/2016 - 19:30 ΟΤΕSPORT1) πραγματοποίησε σήμερα στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο τραυματίας Σάντσεθ απουσίασε δικαιολογημένα ενώ Εσιέν και Πράνιτς ακολούθησαν θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι:

Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Πέτριτς".

Εκτός οι Στιλ, Εσιέν, Πράνιτς, Χουχούμης, Σάντσεθ, Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Αναγνωστόπουλος, Αγγελόπουλος, Δώνης, Νίνης, Σταματάκης, Λάμπρου, Μαμούτε

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ