ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς πλάνο... αλλά με απορίες παικτών

Χωρίς πλάνο... αλλά με απορίες παικτών
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας αναζητώντας τα αίτια της ήττας και της τραγικής εμφάνισης με την ΑΕΚ, τόνισε στους παίκτες πως δεν υπήρχε πλάνο. "Δεν στεκόμαστε στο χθες..." τους είπε ο τεχνικός που δεν είδε τον Νικόλα Πατέρα στην προπόνηση αλλά συναντήθηκε μαζί του λίγο μετά. Τι έλεγαν οι "πράσινοι" ενόψει συνέχειας.

Το βαρύ κλίμα στην Παιανία ήταν γεγονός την επομένη της ήττας από την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, το οποίο συνοδεύθηκε από μια κάκιστη εμφάνιση.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ από την Κυριακή το βράδυ είναι "θορυβημένοι" και αναζητούσαν τα αίτια αλλά και τις λύσεις για την επόμενη (καλή) μέρα.

Το ίδιο φαίνεται να έκανε και ο τεχνικός των "πράσινων" Νίκος Νιόπλιας ο οποίος μαζί με τους παίκτες του αναζήτησαν τα αίτια που οδήγησαν στην ήττα αυτή.

Ο Κοζανίτης τεχνικός που περίμενε την επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα (όπως έλεγαν οι φήμες από χτες) στην Παιανία, τελικά συζήτησε με τους παίκτες του για το τί έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε τόσο κακός.

" Δυστυχώς μας στοίχησαν πάλι τα εύκολα λάθη, ενώ είχαμε και ατυχίες σε καίρια σημεία του ματς.

Σε αρκετές περιπτώσεις δεν είχαμε πλάνο και δεν ξέραμε αν θέλαμε να πάμε για τη νίκη ή την ισοπαλία.

Δεχθήκαμε εύκολο γκολ, δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι κι αυτό το πληρώσαμε"
είπε αρχικά ο τεχνικός του "τριφυλλιού".

Δεν υπάρχει χρόνος... μόνο ο Ολυμπιακός

Στο "τριφύλλι" ξέρουν ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και παράλληλα δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα.

Εξάλλου, μετά τον αγώνα της Τετάρτης στην Κοζάνη για το Κύπελλο Ελλάδας (εκεί όπου θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα), έρχεται το ντέρμπι "αιωνίων" που κρίνει τα πάντα για την φετινή σεζόν και την πορεία της ομάδας.

"Πρέπει να συνεχίσουμε και δεν στεκόμαστε στο χθες. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου πρώτα και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει" τόνισε ο Κοζανίτης τεχνικός.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δεν είχαν να πουν πολλά γνωρίζοντας πως έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

"Να αλλάξουμε την κατάσταση"

Απαντες τόνισαν πως πρέπει να τα δώσουν όλα για την συνέχεια και μετά την πρόκριση την Τετάρτη να στραφούν αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Καραγκούνης και Σισέ πήραν τον λόγο και υποστήριξαν πως θα πρέπει να σταματήσουν τα λόγια, να μιλήσουν με πράξεις και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν...

" Δεν μας παίρνει άλλο να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή μαζί μας" ήταν μερικές ατάκες.

Εξάλλου το γήπεδο είναι ο καθρέπτης, εκεί που πρέπει άπαντες να καταθέσουν... ψυχή και σώμα για να κερδίσουν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν την νίκη που θα μειώσει σε απόσταση βολής την διαφορά από την κορυφή.

" Πρέπει να νικήσουμε, γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο ότι και στις προπονήσεις" ήταν το συμπέρασμα απ' όσα ακούστηκαν.

Τα είπαν Πατέρας και Νιόπλιας

Παρόλο που ο δυσαρεστημένος Νικόλας Πατέρας δεν πήγε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" θα μιλήσει με τον Ελληνα τεχνικό.

Ετσι και έγινε με συνάντηση των δύο ανδρών εκεί που οι δυο τους ξεκαθάρισαν την κατάσταση και ανέλυσαν με επιχειρήματα τι φταίει και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει εικόνα ομάδας χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ