ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Λουίς Γκαρσία

Υπέγραψε ο Λουίς Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Λουίς Γκαρσία, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο την Κυριακή το απόγευμα. Ο Κλέιτον φέρνει επιθετικό.

Ο 32χρονος άσος βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και δυο ημέρες με σκοπό να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και φυσικά να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Την Κυριακή λοιπόν ο Λουίς Γκαρσία υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο (χωρίς όρο για επέκταση όπως ήταν αρχικά).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκαρσία θα εισπράξει περίπου 600.000 Ευρώ και όπως όλα δείχνουν σε 15 ημέρες θα είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Stand by ο επιθετικός

Πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να έχουν κλείσει από τώρα επιθετικό, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να φύγει ένας εκ των Βαγγέλη Μάντζιο και Σίλβα Κλέιτον.

Για τον Έλληνα επιθετικό τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού ναι μεν ήρθαν κάποιες προτάσεις ο ίδιος ωστόσο δεν τις θεώρησε καλές και έτσι θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον Παναθηναϊκό.

Ο Κλέιτον από την πλευρά του είναι πολύ κοντά στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ (έχει γίνει πρόταση στους πράσινους). Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει η ιστορία, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του έτσι ώστε να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ