ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο-Σαριέγκι σε άμυνα

Ζιλμπέρτο-Σαριέγκι σε άμυνα
INTIME SPORTS

Με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιοσού Σαριέγκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κοπεγχάγη, σύμφωνα με όσα σκέφτεται και έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Νίκος Νιόπλιας. "Δώστε τα όλα" το σύνθημα νίκης από τον Κοζανίτη προπονητή. (video)

Το δίλημμα για το αμυντικό "δίδυμο" φαίνεται να λύθηκε στο μυαλό του τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδος, Νίκου Νιόπλια. Ο Κοζανίτης τεχνικός κατέληξε στους Ζιλμπέρτο Σϊλβα και Σαριέγκι για αμυντικό "δίδυμο".

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας για τους "πράσινους", με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να δίνει ένα στίγμα για την λύση που σκέφτεται στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Ενδεκάδα με αλλαγές

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε σύμφωνα με τις πληροφορίες να τοποθετήσει δίπλα στον Γιοσού Σαριέγκι τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφήνοντας εκτός πλάνων των Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ετσι, την αμυντική γραμμή θα πλαισιώνουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σαριέγκι στο κέντρο με τους Βύντρα (αριστερά) και Μαρίνο (δεξιά). Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Σιμάο ενώ μπροστά τους σε ελέυθερο ρόλο ο Λουίς Γκαρθία. Δεξιά στα άκρα την θέση του τραυματία Γκοβού θα πάρει ο Νίνης που συχνά θα αλλάζει θέση με τον Ισπανό μέσο στο κέντρο ενώ ο Λέτο θα είναι στο αριστερό άκρο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ και πάλι μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Αγωνιστικά, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, τακτική, δίτερμα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Νιόπλιας: "Δώστε τα όλα..."


Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, στα λίγα λόγια του ενόψει του αγώνα με την Κοπεγχάγη, ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να έρθει η νίκη.

" Θέλουμε την νίκη μπροστά στον κόσμο μας για να τους φτάσουμε στην βαθμολογία. Με συγκέντρωση και χωρίς λάθη θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω σε σας, δώστε τα όλα και θα νικήσουμε στο τέλος" υποστήριξε θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους ανυψώσει το ηθικό.

Ατομικό ο Γιούρκας, θεραπεία ο Γκοβού

Οι Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης προπονήθηκαν ατομικά, ο Γκοβού έκανε θεραπεία ενώ ο Καντέ δεν γυμνάστηκε εξαιτίας του κατάγματος (παράμεσος δεξιού χεριού) που υπέστη στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Μαχλελής, Σταμπολζίεφ και Λαντο Φουσου.

Μετά το τέλος ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την πρωταθλήτρια Δανίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Φερνάντες, Καντέ, Γκοβού και Μαυρίας, ο οποίος απουσίαζει λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Παίδων.

Ετσι η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Λέτο, Λουίς Γκαρθία, Σισέ, Καραγκούνη, Νίνη, Δημούτσο, Πλεσί και Χριστοδουλόπουλο.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ