ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλλαγές και εκτός ο Βαζ Τε

Αλλαγές και εκτός ο Βαζ Τε
Πανιώνιος - Άρης INTIME SPORTS

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές είναι ο Μίκαελ Στόρε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα καθώς άφησε εκτός αποστολής τον Βαζ Τε.Στους "εκλεκτούς" Αναστασόπουλος και Οκπάκο.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε δήλωσε αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου να προχωρήσει σε αλλαγές και μία μέρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του με τη συγκρότηση της αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ρικάρντο Βαζ Τε ο οποίος δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ενώ την ίδια στιγμή στις επιλογές του δεν είναι και οι Ισαάκ Πούπο και Πάτρικ Φουνγκουάγιο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη.


Στον αντίποδα νέα πρόσωπα είναι ο Νταβόρ Κούκετς, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος αλλά και ο Νιγηριανός μέσος, Σόλομον Οκπάκο ο οποίος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής πριν από δύο εβδομάδες όταν και εκδόθηκε το δελτίο του.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάχο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βαρό θα είναι στο δεξί άκρο, ο Κοντοές που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό ενώ στο κεντρο της άμυνας θα είναι ο Λάτκα με έναν εκ των Σιόβα ή Όμο.


Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος ή Οκπάκο, Ριέρα, Κούκετς και στην επίθεση ο Μπάλαμπαν.



Η αποστολή έχει ως εξής: Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Όμο, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Οκπάκο, Χίκα, Αναστασόπουλος, Κούκετς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ