ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανάμικτα συναισθήματα

Ανάμικτα συναισθήματα
INTIME SPORTS

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο στρατόπεδο του Πανιωνίου.Κέρδος από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η μαχητικότητα για τους "κυανέρυθρους".

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ και η εμφάνιση απέναντι στους "πράσινους" άφησε ανάμικτα συναισθήματα.

Από την μία οι Νεοσμυρνιώτες προδώθηκαν από τα λάθη στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας από τα οποία προήλθαν και τα δύο γκολ ενώ από την άλλη πάλεψαν έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πετυχαίνοντας ένα τέρμα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.


Ο "Ιστορικός" ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Σίτο Ριέρα όπου θα μπορούσε να προηγηθεί αλλά η αδράνεια στη φάση του Νίνη είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ένα τέρμα στο χειρότερο σημείο, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με το μηδέν.


Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα δεν το έβαλε κάτω και κυνήγησε ένα γκολ το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ξύπνησε αργά.


Οι αλλαγές από τον πάγκο ήρθαν κάπως καθυστερημένα, ειδικά όσον αφορά στην είσοδο του Μοχάμεντ Σαλαλί ο οποίος είχε δείξει στο παιχνίδι με τον Άρη ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση.


Πλέον οι "κυανέρυθροι"αφήνουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην νέα εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την Καβάλα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μίκαελ Στόρε θα έχει στην διάθεση του και τον Βασίλη Σκούρτη ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας κατω των 20 ετών.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ